Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes-e a várt mesi előtt...

Érdemes-e a várt mesi előtt pár nappal tesztet csinálni?

Figyelt kérdés
Terhességi jelem igazán nincs, csak kicsit szurkál a mellem és néha viszket. A hasam néha görcsölget mintha meg akarna jönni. Ez elmúlt hónapokban sokkal erősebbek voltak ezek a jelek, de sajna eddig mindig megjött:-((( Most az a furcsa, hogy iagzából semmit nem érzek.
2007. dec. 1. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de a teszt megbízhatóbban használható pár nap késés után. Ha van rá fölösleges pénzed, tesztelj (végülis nem drága), de szerintem akkor sem nyugodhatsz meg ha negatív, mert mi van, ha késéssel pozitív lenne... Várd csak ki szerintem, hátha tüneteid is jelentkeznek. Drukkolok!
2007. dec. 1. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy hallottam van olyan teszt amelyik kimutatja (10-es érzékenységű). A többire (általában a 20-asokra) is az van írva hogy elviekben beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a terhességet.

Hogy érdemes-e?

Ha csinálsz és pozitív örülhetsz. Ha negatív egy kicsit elkeseredsz, de lehet később pozitív lesz és örülhetsz. Talán a várakozást csökkentheted. Szerintem jobb hinni azt, ha mensi előtt 1-2 nappal csinál tesztet az ember és negatív, hogy nincs baba, mint egyfolytában bizakodni feleslegesen.

Szóval nem tudom hogy érdemes-e. Én pl. nem tudom hogy kibírom-e várni. 8 napom van hátra a mensiig. Már így is hosszú.

2007. dec. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.