Akik előre felkészültek a terhességre min változtattak az életükön? Párommal megbeszéltük hogy januártól nem védekezünk, addig le teszem a cigit meg ilyesmi.
Figyelt kérdés
Szeretnék addig is valami terhes vitamint szedni, az is érdekelne abból melyik a jobb, van valaki esetleg aki még a terhesség előtt elment orvoshoz kivizsgálásra? Nődokihoz vagy a házi orvoshoz? Eddig csak megszakítással védekeztünk, remélem hamar összejön:)2018. júl. 31. 15:49
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát inni egyáltalán nem iszom alkoholt, a dohányzást mihamarabb leteszem, sajnos a taplalkozasom az valami borzalmas, azon kell nagOn valtoztassak, sajnos keveset eszem, nincs nagy étvágyam
2018. júl. 31. 16:13
12/15 anonim válasza:
Nekem marciusban volt egy missed abom,orvosi befejezessel...Nagyon padlora tett a dolog.Azota 6kg fogytam.Ugy hogy az en etvagyam se az igazi.Nagyon hozzaszoktam hogy alig eszek de ebben a honapban ujra probalkozunk. Februar ota nem ittam egy korty alkoholt se.Nem mintha edddig ittam volna,csak voltunk itt-ott rendezvenyen,szulinapod de ott sem ittam. Pluszba eleg migrenes vagyok amire kaptam gyogyszert meg 1 eve. Most azt sem szedem mar marcius ota. Ugye ez a probalkozos honapunk es ebbe a honapba mar elkezdtem szedni a Gravida terhes vitamint. Talan ha teherbeesek akkor vissza jon az etvagyam is de egyenlore eleg gyatra.
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom: /
Remélem összejön a Baby:) hát igen ez az étvágytalanság nem a legjobb pedig fontos lenne, nekem is az a baj hogy reggel semmi étvágyam, ebédidőben nincs időm enni ( vendéglátásban dolgozom tehát ott ugye akkor van a legtöbb munka) és mire haza érek és ehetnék már vagy megint nincs étvágyam vagy amiért egésznap nem ettem rosszul leszek ahogy eszem.
De természetesen ezen fogok változtatni, a reggelire is rá veszem magam, meg így hogy gyereket szeretnek így már van miért változtatni úgy értve ez már ad elég erőt, okot a változásra.
2018. júl. 31. 19:09
14/15 anonim válasza:
Igen ezzel en is igy vagyok. Reggelizni nem szoktam igazabol,ebedelni hat par falatot.Vacsorara is csak par falat. Igen ezen fontos lenne valtoztatni de szerintem ha terhes leszel majd megjon az etvagyad is :)) Nekem legalabbis eleg szepen megjott akkoriban. :D
15/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem nekem is meg fog jönni az étvágyam :)
2018. júl. 31. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!