Csomoni kérdése:
Menstruáció ki maradt kettő alkalommal tetsztek negativak mi lehet oka?
Figyelt kérdés
Május 13-án volt meg utoljára a mensesem. Azota nem jott meg. Kettő ki maradt. Tesztet 4et csináltam és orvosnál is voltam ketto hete, de semmit nem látott teszt is negatív. Most mellem nagyon fáj 3 napja. Szerintetek mi lehet? Más tunet nincs. Köszönöm a segítséget.2018. júl. 31. 11:37
2/4 anonim válasza:
Nekem két hónapig nem jött meg, elmentem orvoshoz terhesség gyanújával, nem látott semmit. Fel írt nekem hormongyógyszert, illetve tabit, ami beindítja a menszeszt. Ki se váltottam még a tablettát, azon a hétvégén meg is jött. Sok minden okozhatja a menszesz késését, de nem olyan könnyű teherbeesni. Okozhatja sima hormonzavar, kialakuló cukorbetegség, ciszták vagy egy egyszerű stressz is. Csináltass szerintem teljes kivizsgálást, nehogy baj legyen. Minél tovább húzod, annál rosszabb.
3/4 anonim válasza:
Fordulj endokrinológushoz. Egy vérvétel megmondja mi az oka hogy kimarad.
4/4 anonim válasza:
A vérzéskimaradás oka ha a terhességet már kizárták, akkor az, hogy nincs peteérés, tüszőrepedés. Ha a repedés megvolt de nem esel teherbe, akkor repedés után kb. két héttel megjön a vérzés akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből (terhesség hiányában elhal a progeszteront termelő sárgatest, ami a tüsző helyén alakult ki, a hormonesés hatására leválik a nyálkahártya = menstruáció).
Valami miatt elmarad a peteérés, ennek kéne utána járni és kezelni. Ahogy előttem mondták, fordulj endokrinológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!