Lehet-e terhesség ha menstruálok? Napi egy ket alkalommal erzem, hogy felmegy a pulzusom legtobb 128 volt, ilyenkor szedulok es remegek. Az alap is magas. Pentek helyett szerdan jott meg a bajom. Ket napig alig volt meg aztan ket napig rendesen.
Lehetni lehetsz terhes, ugyanis olyan fogalom nem létezik, hogy megszakításos védekezés, azt megszakításos közösülésnek hívják, ugyanis nem véd a terhesség ellen, max. lecsökkenti az esélyét.
És másnak is van a szokottnál ugyan eltérő, de vérzése terhesen is. Ritka, de előfordul.
Viszont én azt gondolom, hogy tesztet korán csináltál, szóval még itt sem volt az ideje, te már teszteltél, tehát az a negatív még simán lehet pár nap múlva pozitív, csak nem volt elég HCG.
Jövő héten mindenképpen csinálj még egy tesztet.
De a magas pulzust, a remegést, a rosszullétet én nem a terhességre fognám, szerintem vagy valamilyen problémád van és sürgősen belgyógyászhoz kéne fordulnod, vagy csak szimplán bujkál benned valamilyen vírus.
Vagy esetleg lehet több oka is.
Ha a teszt negatív lesz jövő héten, akkor nem vagy terhes, viszont ha a panaszaid nem szűnnek, akkor fordulj orvoshoz és vizsgáljanak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!