Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha most délután csinálom meg...

Ha most délután csinálom meg a tesztet jó eredményt mutat?

Figyelt kérdés
4 hete késik a menszeszem és ha most a délutáni órákban megcsinalom a tesztet akkor jó eredményt fog mutatni?

2018. júl. 23. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
4 hete?? Miert nem csinaltal elobb??? Amugy igen! 4 het keses utan mar szerintem biztos erdemenyt kapsz. Mas tuneted nincs?
2018. júl. 23. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

4 hete késik? Nem inkább 4 hete menstruáltál utoljára?

Ha 4 hete késik, akkor megbízható eredményt fogsz kapni, de eddig mit csináltál akkor?

Ha 4 hete volt meg utoljára, akkor is tesztelhetsz, de nem vagy még elkésve vele.

2018. júl. 23. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

És eddig nem jutott eszedbe tesztelni????

Te jó ég!

2018. júl. 23. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha valóban 4 hete késik akkor bármikor tesztelhetsz.
2018. júl. 23. 11:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Előre leszögezni nem ostoba vagyok hanem PCOS! Aki nem tudna miaz az egy betegség amitől kimarad és sokat késik a menszesz. Már volt 3 hónapos késesem is

Nincs semmi tunetem egyszerűen csak én akarok nyugodt lenni hogy ez csak az átkozott betegségem miatt van . Köszönöm a kedves válaszokat ;)

2018. júl. 23. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát normális ciklus híján teljesen mindegy tesztelsz-e vagy sem.

Én inkább reggeli első pisiből csinálnék, és nem délutániból, mert ugye itt egyáltalán nem arról van szó, hogy neked 4 hete késik. Neked nincs rendben a menstruációd, az se biztos van peteérésed.

2018. júl. 23. 12:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet és negatív . Olyan tesztet vásároltam hogy egy pohárba kellett pisilni és bele tettem pár percre a tesztet . Kijött az egy csík és egyből kivettem a tesztet és vajon meg kellett volna benne tartsam ?
2018. júl. 23. 12:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtuk hogy idiota vagy csak ezt is bele irhattad volna hogy PCOS vagy igy mar mas a felallas persze. Nem tudhatunk mi se mindent...
2018. júl. 23. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Az első pisis tesztemet egy olyan teszttel csináltam, amir laborokbam használnak. 10 percig kellene a vizeletben állnia...

Én pedig mivel nem is vettem komolyan a tesztelést csak beledugtam, megvártam míg felszívja és kijön a kontroll, már vettem is ki a pisiből. Gondolván, hogy jó negatív, kész. Majd 5 perc múlva azért ránéztem és akkor láttam meg, hogy ez bizony pozitív.

Szóval én mindig fontosnak tartom betartani az utasításokat a teszteken, ez a szakmám szóval tudom, hogy nem véletlenül írják rá, hogy 5 másodpercig vagy 5 percig hagyd benne.

Ennek ellenére hozzáértőként azt mondom, hogy ha valami pozitív, ahhoz nem kellenek hosszú percek.

Mondom ezt úgy hogy legalább 100 pisis tesztet csináltam életem során (na nem magamnak, hanem a pácienseknek)

2018. júl. 23. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:

A tesztet úgy kell elvégezni, ahogy az adott teszt tájékoztatása írja. Tehát ha nem hagytad addig a vizeletben, mint kellett volna, akkor nem érvényes.

Viszont ilyen betegség mellett, amikor gyakorlatilag nincs rendes ciklusod, én mindenképpen koncentrált vizeletből csinálnék tesztet a helyedben.

2018. júl. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!