Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valós eredményt kapnék ha...

Valós eredményt kapnék ha délután 10-es érzékenységű tesztet használnék?

Figyelt kérdés
reggel óta nem voltam pisilni ès kb 1 liternyi rostost ittam.mèg van 4 napom a nemvárt menszeszig
2016. márc. 15. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű.

Ha terhes is vagy, max. nagyon halványan mutathat valamit, azt is kb. nagyítóval kéne nézni.

Várd meg, hogy kimarad-e a vérzésed, ha igen, akkor reggeli vizeletből csinálj tesztet. Az a biztos. Bár késői teherbeesésénél még az sem.:)

2016. márc. 15. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem lett pozitiv tesztem 10. dpo-n delutan. Pedig ittam, pisiltem is elotte, nem tartogattam ennyit, mint te.

Es nem 10-es teszt volt, hanem cearblue plus, ami azt hiszem 20-as.

Igazabol en azert teszteltem, mert akkor mar ket napja nem ereztem magam valami jol, szedultem, nem birtam az edzest, kozben el el is kellett utaznom es tudni akartam, hogy kell-e magam kimelnem, vagy cipekedhetek batran.

Halvany lett, de pozitiv.

Ettol fuggetlenul, ha nem surgos a teszteles, akkor varj meg vele, mert a beagyazodas nem feltetlenul zajlik le ennyi ido alatt, valoszinuleg akkor nalam hamarabb megtortent.

2016. márc. 15. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne valós, nagy eséllyel negatív akkor is, ha terhes vagy. A HCG is pár nap mire van elég szinten egy teszthez. Nagyon ritka, ha valaki ilyenkor pozit tesztel, nekem pl még a 12. dpon is negatív volt, a következő 1 napos késéssel már pozitív.
2016. márc. 15. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nappal a nemvárt előtt délután a 25 ös facell már kimutatta a babát. Megpróbálhatsz egy 10-est simán, de még akkor se keseredj el, ha negatív lenne.
2016. márc. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!