Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen lehetséges? Mit tehetnék?

Ilyen lehetséges? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ma a munkából hazakellett jönnöm,mert furcsán fájdogál a hasam a bal oldalon.+Hányással küszködtem.(egyszer sikerült is sajnos:().A menstruációmat jövő hét hétvégére nem várom.Mitől vannak ezek a tünetek?Nem bebeszélés.Főleg a munkahelyemen.időm sincs ezen gondolkodni.Tudnátok segíteni?
2010. jún. 18. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Terhességi teszt, 10-es érzékenységű, gyógyszertár.

Nekem is egy héttel a menstruációm előtt kezdődött, s ki is derül, hogy baba miatt.

2010. jún. 18. 19:17
 2/7 A kérdező kommentje:
És honenn tudhatom,hogy milyen érzékenységű a teszt?Nekem is ezt javasolta az egyik orvos ismerősöm,de sztem még nem mutatna semmit:S
2010. jún. 18. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Munka miatti stressz? Gyomorrontás? Ezek a tünetek még nem feltétlen jelentik, hogy terhes lehetsz. Szerintem tesztet még nagyon korai lenne csinálni. Egyáltalán volt olyan alkalom, hogy azt gondolod esetleg terhes lehetsz? Vagy éppen, hogy babát szeretnél?
2010. jún. 18. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
A munkahelyi stresszt mint fogalmat nem is ismerem.Kiváló a közösség,a afőnököm.Nincs min parázni.És igen.íLehetek terhes.Nem tervezett baba,de ha jönne nem bánnám.NEm erre gondolok folyamatosan de azért furcsák ezek a tünetek.
2010. jún. 18. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

majd írd meg, hogy teszteltél-e?

2010. jún. 19. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben!Na de az még egy hét.Hamarabb nem akarok,mert nem stresszelem magam feleslegesen.De mindenképpen megírom:D
2010. jún. 19. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, teszteltél?
2010. jún. 28. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!