Ki nem várja jövő hétre?
Figyelt kérdés
Izgulunk együtt?2018. júl. 15. 15:07
31/73 anonim válasza:
Sziasztok!
21-es vagyok, teszteltem az előbb, teljesen negatív :(
Inkább már nem élem bele magam(állandóan ez van..), most tényleg úgy éreztem, hogy végre sikerült. De nem..
Csak azt nem értem miért van fent a hőm már 11 napja..🙄
32/73 anonim válasza:
Amíg fent van a hőd, addig van remény. Szerintem még várj pár napot és legközelebb reggeli első vizeletből tesztelj. K
33/73 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem ma lenne esedekes a menzeszem de nem jott meg :) Egyenlore varok! :)
34/73 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok mindenkinek!!
Amíg nem jön meg, van remény is!
Én bár csak péntekre nem vártam, de éreztem vmit, este teszteltem, és halvány de pozitív lett.
2018. júl. 16. 23:27
35/73 anonim válasza:
Gratula! Biztos fog meg erosodni ;) En leghamarabb csutortok reggel akarok tesztelni. Ha addig nem jon meg persze :D
36/73 anonim válasza:
33-as voltam bocsi nem irtam oda :))
37/73 A kérdező kommentje:
Köszii :)
Én se akartam előbb, de a kíváncsisàg győzött. Ha nem sejtettem volna, nem tesztelek előbb :)
2018. júl. 17. 00:08
38/73 anonim válasza:
Nalam is vannak azert “jelek” :) 3 napja fura szurka az alhasamban. Ami eddig sosem volt menzesz elott. Kis szurka majd elmulik aztan jo 10-20 perc es megint. Valtozo mikor hogy de ezt erzem egesznap. En sem vagyok egy turelmes 😁 Lehet szerda lesz az a csutortok amikor tesztelek egyet.
39/73 anonim válasza:
Nekem ma reggelre megjott :(( #33 Csak akkor nem ertem miert voltak a tesztjeim havalny pozitivak.
40/73 A kérdező kommentje:
#33, irsz egy nevet, hogy konnyebben beazonositsalak?
Nem azt irtad, h csutortokon tesztelsz legkorabban?
Mikor volt halvany pozid akkor?
2018. júl. 17. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!