Ki nem várja jövő hétre?
Figyelt kérdés
Izgulunk együtt?2018. júl. 15. 15:07
21/73 anonim válasza:
Én nem tudom pontosan mikorra nem várom, mert nem pontos. Ma vagyok a 28.napon. Ha péntekig nem jön meg, akkor tesztelek.
Szombaton lesz a szülinapom, nekem is nagyon szép ajándék lenne :) *_*
22/73 anonim válasza:
20# persze hogy ér! Gratulálok! 😊 1-2 nap múlva már nem lesz halvány 😊
23/73 A kérdező kommentje:
Jaaaj de szupi, gyertek csak!! :)
Töltesz fel képet a tesztről? :)
2018. júl. 15. 19:33
24/73 anonim válasza:
Én 28-ra nem várom. Sok reményt nem fűzök hozzá, mert már 18. hónapja próbálkozunk, de múlt hónapban volt átjárhatóságim, szóval hátha az növeli az esélyt. Első babát szeretnénk. 31 vagyok.
25/73 A kérdező kommentje:
24-es, szurkolok nagyon!!!
2018. júl. 15. 21:51
26/73 anonim válasza:
21re nem várom.36.próbálkozós hónap :) Első inszemináción vagyunk túl,annak az eredményét várjuk :) Szorítok mindenkinek!!!
27/73 maya19 válasza:
Sziasztok én 23 ra nemvárom 26 éves vagyok 2.baba lenne 2.próbálkozós hónap nagyon reménykedemert párom szeptember végén külföldre megy dolgozni így sokidőnk nemlesz figyelem a ciklusom jó időben voltunk együt és kétnaponta
28/73 anonim válasza:
Sziasztok! Szerdára nem várom. Tegnap este teszteltem nagyon halvány pozitívat, ma már egyértelmű, de persze halvány. Drukkoljatok, hogy erősödjön.
37 éves vagyok, első baba lenne, illetve második, elsőt elvesztettük januárban. Ez a 4. próbálkozós ciklus azóta. Zsoo
29/73 anonim válasza:
26#-oa vagyok.11 nappal az ovitrelle beadása után ma reggeli tesztem 2.pisiből...nemtudom hihetek -e neki.Eddig 7.-8.napra teljesen kiürült mindig.Reggel ismételek...izgulok nagyon
30/73 A kérdező kommentje:
Ez sztem pozitiv!!! :)
2018. júl. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!