Van köztetek olyan, aki jövő hétre nem várja?
Éreztek esetleg már valamit?
DPO 8. napon vagyok, és 2 napja mindjártmegjön érzésem van.
Én is szerdára nem várom. :)
De nem tudom, hogy ezt a mindjártmegjön érzést nem csak azért produkálom, mert annyira érezni akarok valamit...
Nem szabad így hozzá állni!!!
Miért ne lehetne? :)
Drukkolok!
Semmi. :( Eddig szinte minden hónapban volt olyan tünet, ami reményt adott. Januárban eléggé megtörtem, de nem akartam, hogy a férjemet is magammal rántsam, így műfajt váltottam, "nemtörődöm" lettem. Nem figyelem annyira a testem, meg a naptárat. Ugyanolyan, talán még aktívabb nemi életet élünk, előbb-utóbb össze kell jönnie.
Hozzátok úton van a gólya? :)
Annyira drukkoltam nektek! És továbbra is drukkolok.
Jobb is, ha lazára veszed. Akkor szokott összejönni. :)
Hatalmas gratula!!!! :D
Annyira jo erzes ilyeneket olvasni, hogy valaki mar-mar kezd elszontyolodni, aztan egyszercsak bumm! Ott a baba!
En a kerdes kiirasa utan 5 nappal pozit teszteltem.
Mikor utoljara irtal, akkor mar 15 hetes voltam, csak nem akartam irni, hogy ne sajogjon jobban a kis szived.
Akkor ha jol szamolom, ha februar 20.-a korul estel teherbe, akkor 11-12 hetes terhes lehetsz! :)
En 24+3 vagyok egy kisfiuval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!