Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki dohányzó férfitól esett teherbe?

Figyelt kérdés

Párom dohányzik, és félek, hogy ez nehezíti a teherbeesésemet. Van itt olyan, akinek a párja dohányos, mégis gyorsan összejött a baba? Mennyi idő után sikerült?

A ciklusom példaértékű, 28 napos. Félek, esetleg párom katonáit "belassítja" a dohányzás és ezért nem jön össze...

2014. nov. 20. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Apum 15 éves kora óta dohányzik, mégis lett 2 gyereke. Exemnek 3 is, pedig ő is 18 éves kora óta.
2014. nov. 20. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Abbahagytam a gyogyszert es ket het mulva terhes voltam. A parom 10eve dohanyzik, ja es fiunk szuletett. (Ezt csak azert irom, mert olvastam, h ha kicsi a spermaszam vagy lassabbak akkor altalaban lany fogan..)
2014. nov. 20. 22:06
 3/14 anonim válasza:

Parom 12 éve dohányzik és elsőre sikerült, még nem tudju

k a nemét :)

2014. nov. 20. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen szinte rögtön pedig nagy dohanyos
2014. nov. 20. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Mindketten erős dohányosok voltunk, mégis 3 hónap alatt összejött mindenféle rásegítés nélkül.

Én sajnos a szülés után visszaszoktam (tápszeres), de nagyon nyugodt, egészséges kiscsaj.

2014. nov. 20. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Az én párom szerintem 20-22 éve cigizik, tini korától és második babát tervezzük. Nálunk volt gond, nem azonnal lettem terhes, kellett pár hónap hozzá, de nekem volt erős Dvitamin hiányom és miután szedtem, második hónapban össze is jött a fiunk.
2014. nov. 20. 22:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Férjem és én is dohányoztunk addig a napig, míg meg nem tudtuk, hogy várandós vagyok. Nem tervezett bébi, 1 pezsgőzős-ünneplős este gyümölcse. :)
2014. nov. 20. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
28%

párom és én is dohányoztunk. úgy kábé 15 éve biztosan mindketten...

ja, és még védekeztünk is pharmatex krémmel.

mégis összejött mindezek mellett.

én a pozitív tesztre való tekintettel be is fejeztem a dohányzást azonnal, és azóta se gyújtottam rá.

párom napi 3 szálat szív kábé.

szerintem nem súlyozottan van hatással a fogamzásra, főleg, ha a férfi dohányzik.

2014. nov. 21. 00:02
 9/14 anonim ***** válasza:

A parom napi 1-1,5 doboz cigit elsziv,stresszes a munkaja,sokat kavezik,rendszertelenul etkezik.megis 9ev gyogyszerszedes utan az elso honapban osszejott a baba.most lesz 9honapos a kisfiunk.

(Azert orulnek ha letenne a cigit es kicsit egeszsegesebben elne,mert tobb idot is tolthetnek egyutt ha a teraszon eltoltott idot is beleszamitjuk)

2014. nov. 21. 01:36
 10/14 anonim ***** válasza:
onnantol hogy figyeltukba peteerest 2. honapban osszejott (még rendszertelen.ciklusok mellett is).
2014. nov. 21. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!