Más is járt hasonlóan a Budai Meddöségibe? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Férjemnek csináltak sperma vizsgálatot pár nappal ezelött és közölték,hogy pár nap mulva lehet érdeklödni,hogy milyen az eredmény.Ma felhivtam öket és közölték,hogy a tenyésztés negativ,nincs korokozó benne,tehát megfelelö.Viszont engem föként az érdekelne,hogy mennyi a sperma szám (volt már egy vizsgálat más dokinál,az viszont csak lombikra elég),mikor rákérdeztem közölték,hogy azt nem mondhassák meg,azt majd csak a dokival kell megbeszélni,ha kész van minden eredmény,ami még max.1 hónap.Nem értem most ez hogy van,addig ülünk és malmozunk és várjuk hátha megálmadjuk az eredményt.Ha nekünk nincs jogunk megtudni az eredményt,akkor kinek van?Elméletileg azért mentünk oda,hogy tudjuk,hogy mi a helyzet,nem pedig csak szorakozásbol.Más is volt igy vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlen helyzetbe?2010. jún. 18. 13:21
11/11 anonim válasza:
Nálunk is kettő vizsgálat volt, pedig a férjemnek jó lett az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!