Costy szedésével kapcsolatos kérdés? A Clostyt is hasonlóan kell szedni mint a fogamzásgátló tablettát?
Úgy értem, hogy elég ha az adott napon beveszem bármikor, vagy órához kell kötni? (pl minden reggel 8 órakor veszem be)?
Méhpempőt is szeretnék még mellé szedni (termelői), úgy gondoltam, hogy reggel éhgyomorra megeszem a méhpempőt, este meg lefekvés előtt a Closyt. Azt úgy lehet?
Valamint ha ma jött meg a mensim fél5 körül, (de még csak "nyűglődik"-hol barnás, hol véres, kis mennyiségű)-akkor mára számoljam a ciklus első napját, vagy a holnap legyen az 1??
Előre is köszönöm a válaszokat:))
a mensi elsö napja az az a nap amikor véres vagy barnás váladék már van,nem muszáj tiszta vérnek lennie.ez jele hogy megkezdödött a méhnyálkahártya leválása.tehát elkezdödött a ciklusod.igy aznap kezdheted szedni ha ugy mondta az orvos.
méhpempöröl nem tudok semmit.én teáztam.
köszi:) nekem a ciklus 3. napjától kell elkezdenem szedni. Akkor ezek szerint pénteken szedjem be az első szemet?
Te mikor szedted a gyógyszert-kell időhöz kötni, vagy elég, ha beveszem valamikor aznap...?!
köszi utolsó:) nem zavarsz össze, még van pár napom eldönteni, hogy hogy szedjem:D
Te is szedtél Clostyt? TE akkor így szedted?
Sziasztok!
Én a menzesz 2. napjától szedtem 2*1-et. Értelemszerűen így reggel és este. És tényleg az első nap mikor rendesen megjön.
Nekem is írt fel a doki, az 5. naptól 1x2-t. Igazából szerintem nem számít annyira,hogy melyik nap kezded, mert már olvastam, hogy valakinek 3., 5., vagy 7. naptól kell szednie. Nem egységes.
Viszont nekem a doki azt mondta, hogy a két szemet egyszerre, reggel vegyem be, azonos időben-nagyjából.
Nem tudom ez mennyire volt hasznos neked, mindenesetre majd drukkolok, hogy összejöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!