Nem. Azt jelenti, hogy az anyja egy felelőtlen hülye pitsa, aki képtelen megtanulni normálisan védekezni.
2018. júl. 11. 16:00
12/22 anonim válasza:
Miért az anyja? Az apja talán nem kellett a gyerekcsináláshoz?
2018. júl. 11. 16:03
13/22 anonim válasza:
De, ő is kellett. De mivel nőként ő viseli a következményeket, azért legyen már annyi agya, hogy úgy nem engedi be a pasikája farkát... sajnos a férfiak nagy része szarik erre nagy ívben, mert nem ő szív miatta.
2018. júl. 11. 16:12
14/22 anonim válasza:
Ez annyit jelent, hogy hatalmas mákod van, mert lehet kisbabád és anya lehetsz. Én itt ülök két zokogás között, mert úgy néz ki a 2. lombikunk sem sikerült és teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy mit csináljunk még ennél is többet szegény férjemmel, hogy végre családunk legyen.
2018. júl. 11. 16:21
15/22 anonim válasza:
Le akar neked a pics..ád! Az akar. Hülye. Annyira jó lenne megfordítani ezt az átkozott világot!!
2018. júl. 11. 16:30
16/22 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy 2 felelőtlen ember nem tanul a saját hibájából sem.
Volt olyan ismerősöm nekem is, akinek fél éves volt a fia, mikor kiderült, megint terhes. (Ezt pont akkor kellett közölnie velem, mikor vajúdtam a kórházban...) Elvetette. 1 évre rá már nem is volt együtt a gyerek apjával, de annak ellenére még azért utoljára teleengedte a csávó, megint terhes lett. Azaz másfél év leforgása alatt 1 szülés és 2 abortusz... Az ilyeneknek csak gratulálni tudok...
2018. júl. 11. 17:12
17/22 anonim válasza:
Nincs semmilyen spirituális üzenete, egyszerű biológia.
2018. júl. 11. 17:28
18/22 anonim válasza:
Nekem spontan vetelesem volt. De azert megmutottek, mert a korhazban fekudtem epp, gondolom ez a protokoll... pedig kb minden kijott, kitisztultam magamtol is. Mindegy.
A doki 3 honap pihenot javasolt.
Masfel honappal a veteles utan (egyetlen alkalommal nem vedekeztunk csak, gondoltuk legyen, aminek lennie kell) teherbeestem ujra.
Oszinten orulok, hogy ilyen hamar osszejott es “veletlen”, mert igy nem gorcsoltem ra a temara. Azota 2 eves a kisfiam :)
2018. júl. 12. 09:07
19/22 anonim válasza:
Mi meg évek óta kinlódunk a baba hogy jöjjön, már 42 vagyok és mit még nem adnék érte!! Nincs igazság!!!
2018. júl. 12. 20:07
20/22 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy valamiért neked most nagyon kéne, hogy babád legyen, akkor is, ha ez nagyon nem tűnik ésszerűnek. Sajnos (hú, most mit fogok itt kapni) velem ez történt még huszonévesen: hülye voltam, lett egy ABom, mondták, hogy utána 3 hónapig nagyon vigyázzak,barom voltam, minden mindegy volt, nem vigyáztam, megint várandós lettem, és megint elvetettem. Azóta siratom azt a két kicsikét! Pedig nekem később sikerült, most három gyerek boldog anyukája vagyok. Boldog,de örökké lelkiismeretfurdalásos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!