Szerintetek hogyan lehet nem "babacsinálósan" szeretkezni?
Figyelt kérdés
Mikor a végén úgyis azon jár az agyam, hogy nem kelhetek föl, mert akkor kifolyik és esély sincs a babára. Nem értem, mikor azt mondják csak élvezzük egymást, felejtsük el azt, hogy babát akarunk összehozni. Mi élvezzük a szexet, de a végén persze, hogy eszembe jut, hogy fekve kell maradnom.2010. jún. 17. 20:27
11/13 anonim válasza:
:) Hova is sietnél ki az ágyból?!Maradjatok úgy fekve hogy beszélgettek simogatjátok egymást(útójáték)! : ) Így nem "gyerekgyártás" van hanem egy szép este,és te is elégedett lehetsz ami a fekvemaradást illeti! :) Nézőpont kérdése,de ahogy előttem írták nem ezen múlik! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nyílván azokéra vagyok kíváncsi, akik már sok mindenen keresztül mentek, több éve próbálkoznak.
Tudod kedves 2. hozzászóló, nem "mindenkiről" beszéltem akkor, amikor azt írtam, hogy nem sok esély marad, hanem konkrétan magamról. Ugyanis több, mint 2 éve próbálkozunk, túl vagyunk 4 inszemen, stb. Szóval lehet, hogy nem azokhoz szól a kérdésem , akiknek simán, normális úton és időben sikerült teherbeesni???
A lényeg, hogy mindenki azt mondja nem szabad rágörcsölni. De hogyan? Persze szex közben nem azon jár az agyam, de amíg meg nem jön a menzeszem, addig folyton.
Azt próbáltam kideríteni, hogy mások ezzel hogy vannak.
2010. jún. 18. 14:45
13/13 anonim válasza:
próbáljatok meg egyszerre elélvezni, az orgazmus beszippantja a spermákat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!