Szerintetek hogyan lehet nem "babacsinálósan" szeretkezni?
Figyelt kérdés
Mikor a végén úgyis azon jár az agyam, hogy nem kelhetek föl, mert akkor kifolyik és esély sincs a babára. Nem értem, mikor azt mondják csak élvezzük egymást, felejtsük el azt, hogy babát akarunk összehozni. Mi élvezzük a szexet, de a végén persze, hogy eszembe jut, hogy fekve kell maradnom.
Hát,az, hogy fekve maradsz vagy nem igazából teljesen mindegy. Csak azok a spermiumok jutnak be a méhedbe amelyek a méhszájadon vannak, a hüvelyedből már nem "úsznak" fel.
2010. jún. 17. 20:29
2/13 anonim válasza:
Bocs de nem sok gyerek lenne ha semmi esély nem maradna mert valaki szex után feláll. Csak te izgulod túl vagy esetleg nem vagytok teljesen egészségesek hogy így kell félteni, de normál esetben nem kell semmi hülye praktika.
2010. jún. 17. 20:29
3/13 anonim válasza:
És ha kifolyik?... Ha 10 perccel később kelsz fel, ugyanúgy kifolyik..
Teherbe eséshez elég 1 db spermium.
Nem kell ehhez fekve maradni....
2010. jún. 17. 20:35
4/13 anonim válasza:
Nem lesz nagyobb az esélye azzal, ha utána ott fekszel órákat.. Amelyik spermiumok bejutottak, azok bejutottak már mielőtt te ott heverésznél, amelyik spermiumok még nem, azok már nem is fognak.
2010. jún. 17. 20:37
5/13 anonim válasza:
vicces vagy nem, de miután megkaptad a nedűt, állj gyertyába 1-2 percre. Vagy használ vagy nem, de egyszer vki nekem ezt javasolta.:)
2010. jún. 17. 22:02
6/13 anonim válasza:
hidd el nem lesz babacsinálósabb ha felállsz szóval ha utána rögtön arra gondolsz hogy fekve akarsz maradni akkor maradj.
a gyertyát ln is hallottam és valóban beválik :)
2010. jún. 17. 22:57
7/13 anonim válasza:
nekem mind3 gyerek úgy fogant, hogy fekve maradtam. napra pontosan tudom. beszélgessetek utána, vagy fordulj picit oldalra, mondván h álmos vagy, pihensz vagy már alszol is. Vagy küldd ki a párod valamiért a szobából, főzzön teát stb, ami pár percet vesz igénybe, így még egy gyertyára is futja és meg sem lát.
2010. jún. 18. 00:13
8/13 anonim válasza:
az miért baj, ha meglátja gyertya közben a leendő gyermeke apja?
2010. jún. 18. 08:20
9/13 anonim válasza:
én alatta nem gondolok arra, hogy ez "azért" van. maximálisan kiélvezzük. utána én sem kelek fel, akkor már gondolok rá, de ez egyáltalán nem zavar és nem von le az értékéből az előtte történteknek.
szerintem nincs ezzel gond
2010. jún. 18. 09:46
10/13 anonim válasza:
Szia én 3 évet vártam a babámra, minden poz és stb megvolt, nem akart jönni, .az meg hogy kifolyik, .. azért kell a fekvés mert van egy bizonyos elfolyosodási idö, minden férfinál más de kb 20 perc, amikor az ondobol kiszabadulnak a spermák és fel tudnak uszni, ezért érdemes fekve maradni.. na nálunk nem jött be, de ezek tények. most hogy terhes lettem végre (már 35 hetes vagyok) , épp mentem volna laparoszkopiára, nem is foglaslkoztam gyertyaállással stb.. most jött igy össze hogy nem is otthon voltunk, csak egy kora reggeli kobor numera volt, rögtön fel is kelltem, kifolyt minden, gyors zuhi.. és vártam a mütétet. erre mütét elött 2 nappal pozi lett a tesztem, nekem igy siekrült, hogy az nap tényleg nem gondoltam rá. mindenesetre azt mondom, ha biztosra akarsz menni, a gyertya nem árt.. drukkolok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!