Miért nem erősödik a tesztem? Sőt, azt hiszem halványodnak is.
Ha van már egy egyértelmű pozitív teszt, nem kell többet tesztelni. A teszt nem HCG szint mérő műszer egyrészt, másrészt a vizelenek változó a koncentrációja. Azzal ártasz a legtöbbet a terhességnek, ha fölöslegesen stresszeled magad.
Egy barátnőmnek Németországban a nőgyógyásznál is kellet pozitív tesztet "produkálnia" , de nem szóltak előre, ő meg sokat ivott és pisilt előtte. Negatív lett (nem halvány!!!) a teszt, pedig 5-6 hetes volt már akkor. Ovis korú már ez a gyerek.
Na akkor most fejezd be a tesztelgetést, mert a világon semmi értelme.
Minőségi teszt, és nem mennyiségi!
Nekem volt egy halvány tesztem, majd másnap egy pont ugyanolyan. Ennyit teszteltem összesen, majd két héttel később elmentem dokihoz. Azóta 15 hetes a bentlakó :)
Nem stresszeltem magam ilyeneken hogy erősödik vagy sem. Miért is tettem volna? Ez csak az igen-nem kérdésre ad választ. Az embrió 6 hetes kora előtt meg nem látnak semmit. Petezsákot az 5-dik héten, de ott orvosi szempontból még mindig 50-50% az esélye, hogy lesz-e benne valami.
Ezért felesleges a tesztelgetés meg a korai orvoshoz rohangálás.
orvoshoz barnázás miatt mentem ilyen korán, megértette, adott gyógyszert.
Köszönöm, hogy ezt leírtad, teljesen igazad van.
#8 vagyok ismét.
Próbálj megnyugodni!
Én magam is barnáztam, ezért tudtam csak hogy 5 hetesen barnázás mellett tényleg csak ráhozzák a frászt az emberre, mikor közlik hogy van ott petezsák, de vagy lesz benne valami, vagy nem. Szerencsére én tudtam ezt előtte is, így felkészültem erre a mondatra.
6 hetesen olyan erős vérzésem volt, hogy azt hittem itt a vége. Utána jött derékfájás, láz, és már csak azon izgultam, hogy ürüljön ki és ne kelljen műteni.
Na ugyanez a kis apróság, aki most már 15 hetes.
De meg kell mondjam a 12-dik hétig én folyamatosan fel voltam készülve lelkileg arra, hogy bármikor vége lehet. Állandóan néztem a wc papírt látok-e rajta bármit. Ez utóbbi szokás azért még most is megvan, de már közel sem aggódom ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!