Miért nem erősödik?
A tesztre gondolok...
Az elmúlt 3 napban 5 különböző tesztet ellőttem, mindegyik pozitív, de elég halványak, és mára sem erősödött. Úgy terveztem, ha addig nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek.
#1, örülj neki, hogy nem érted. Mi 6 évet vártunk az első kislányunkra, hidd el, volt értelme a szintén 5 tesztnek, elég hihetetlen volt.
Amúgy azberősséggel nem kell foglalkozni, ha pozitív, akkor pozitív. 😊
Ne "lövögess" napi 100 tesztet. Csinálj 2 darabot 3(!) nap KÜLÖNBSÉGGEL. Ez így a logikus tesztelés ha az erősödést akarod látni. Ez TAPASZTALAT.
Amikor én is eszetlenül tesztelgettem mintha nem lenne holnap, nekem erősödött, aztán amikor a legerősebb lett, masnap vérezni kezdtem és 24 órán belül elvetéltem. Amikor meg egyetlen halvány tesztem lett, akkor meg minden oké volt. És akkor is, amikor úgy teszteltem ahogy javasoltam. Konklúzió: SEMMI nem múlik az esztelen lövögetésen és annak eredményén. Csak magadat idegesíted fel.
Köszönöm a normális, és a kioktató válaszokat is. Sokat olvastam itt a kémiai terhességről, ezért nem akartam magam beleélni 1 db halvány tesztbe.
Egyébként 1-2 napja késik, nem tudom pontosan. Van, hogy 27, van hogy 29 naposak a ciklusaim.
Képet délután tudok feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!