Baj, ha mensi előtt már kb. 4 nappal barnázok? Így csökken az esély a babára?
Figyelt kérdés
Hónapok óta.2008. nov. 1. 12:14
1/3 anonim válasza:
A mensi előtti barnázás sárgatest elégtelenségre utal. Jobb lenne ha elmennél a dokihoz és kivizsgálná. Persze így is terhes lehetsz, csak talán nagyobb az esély a vetélésre. De gyógyszerrel ezen tudnak segíteni.
2/3 anonim válasza:
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy ez a barnázás minden esetben sárgatest-elégtelenségre utal??Mi is most vágtunk bele a babaprojektbe és eléggé megijesztett, amit az előbb olvastam...Nálam már nagyon régóta ez a helyzet(mármint a barna folyás) mensi előtt pár nappal..
3/3 anonim válasza:
Az esetek 25%-ban utal sárgatest elégtelenségre. Én is emiatt vagyok most bajban, vagyis fél éve kb. Most volt a 3. napi vérvételem, december közepére tudom meg, hogy nálam fennáll-e ilyen. Remélem nem, de mindenkinek mondom, menjen dokihoz, ne várjon és igenis hisztizzen, ha az kell, hogy foglalkozzanak az emberrel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!