Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kéne hogy megjöjjön,...

Holnap kéne hogy megjöjjön, ma barnázok akkor már nincs esély?

Figyelt kérdés
Meforalt 500 szedek napi 2 tabletta,magas az insulin színtem.Tudom sokára áll helyre de reménykedem!Éhgyomri 13 de terhelés hatására felmegy 58-ra!3 hónapja szedem.Van valaki akinek ilyen problémája van?
2008. dec. 7. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam mult hónapban,nem is barna volt nekem hanem halványa barnás és másnap megjött.Elötte 2 nappal pedig halvány pozitiv terh.tesztem.:(
2008. dec. 7. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonló problémám van, de nekem a terheléses 149-re ment fel. Merckformint szedek, napi 3x850 mg-ot.

Ha barnázol már, akkor szerintem ne fűzz hozzá sok reményt, de hidd el, hogy akár a következő hónapban is összejöhet, nem olyan sok az az idő amig hat a gyógyszer.

Nekem van peteérésem is, de az orvos úgy magyarázta, hogy a petesejt nem olyan minőségű, hogy megtermékenyülhessen, ezért nem sikerül a baba.

Azt is mondta, ha sikerül teherbe esnem, a barnázás elmarad... Amiatt is kivizsgáltak, hátha hormonprobléma, de szerencsére nem. Fel a fejjel, így, hogy szeded a gyógyszert, annyi esélyed van már, mint annak aki makk egészséges, vagyis már nem kell sokat várni!

Egy kérdés: fogytál valamit a 3 hónap alatt?

2008. dec. 7. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is IR-em volt. Szilveszterkor 7 hetesen elvetéltem (a doki szerint az IR miatt), akkor 78,8 kiló voltam.

Májusban vérvételen voltam, a terheléses inzulin értékem felment 56-ig, aztán júliusban 145-ig (és már a cukrom is terhelésnél 10 felett volt). Elején gyógyszert szedtem, aztán a augusztustól nem szedtem a gyógyszert, saját felelősségemre abbahagytam mert már nagyon erőset kaptam (Avandamet). Méregtelenítettem, és fogytam, és úgy beállt cukrom, hogy csuhaj. Októberben már csak 4,32 lett a cukrom, az inzulin meg 45 lett terhelésnél. (enyhe IR ez is de még ez javulni fog) 59,3 kg-ig sikerült eddig lefogynom. 56 a cél :)

Szerintem ha már barnázol, sajnos meg fog jönni.

Ha egy esetleg van rajtad némi túlsúly akkor neki kéne állni a napi 150 gr szénhidrátra elosztva 5 étkezésre egy kis mozgás.

Én a baba gondolatát félrettem mikor megtudtam az IR-t nem akartam a babát is "gyógyszerezni". Jövőre újból próbálkozunk :)

2008. dec. 7. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajna én nem fogytam a gyógyszertől!!!
2008. dec. 8. 05:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy kiderült magas a koleszterin színtem is,arra is kaptam gyógyszert.A cukrom jó,és a vérnyomásom is!
2008. dec. 8. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!