Holnap kéne hogy megjöjjön, ma barnázok akkor már nincs esély?
Hasonló problémám van, de nekem a terheléses 149-re ment fel. Merckformint szedek, napi 3x850 mg-ot.
Ha barnázol már, akkor szerintem ne fűzz hozzá sok reményt, de hidd el, hogy akár a következő hónapban is összejöhet, nem olyan sok az az idő amig hat a gyógyszer.
Nekem van peteérésem is, de az orvos úgy magyarázta, hogy a petesejt nem olyan minőségű, hogy megtermékenyülhessen, ezért nem sikerül a baba.
Azt is mondta, ha sikerül teherbe esnem, a barnázás elmarad... Amiatt is kivizsgáltak, hátha hormonprobléma, de szerencsére nem. Fel a fejjel, így, hogy szeded a gyógyszert, annyi esélyed van már, mint annak aki makk egészséges, vagyis már nem kell sokat várni!
Egy kérdés: fogytál valamit a 3 hónap alatt?
Nekem is IR-em volt. Szilveszterkor 7 hetesen elvetéltem (a doki szerint az IR miatt), akkor 78,8 kiló voltam.
Májusban vérvételen voltam, a terheléses inzulin értékem felment 56-ig, aztán júliusban 145-ig (és már a cukrom is terhelésnél 10 felett volt). Elején gyógyszert szedtem, aztán a augusztustól nem szedtem a gyógyszert, saját felelősségemre abbahagytam mert már nagyon erőset kaptam (Avandamet). Méregtelenítettem, és fogytam, és úgy beállt cukrom, hogy csuhaj. Októberben már csak 4,32 lett a cukrom, az inzulin meg 45 lett terhelésnél. (enyhe IR ez is de még ez javulni fog) 59,3 kg-ig sikerült eddig lefogynom. 56 a cél :)
Szerintem ha már barnázol, sajnos meg fog jönni.
Ha egy esetleg van rajtad némi túlsúly akkor neki kéne állni a napi 150 gr szénhidrátra elosztva 5 étkezésre egy kis mozgás.
Én a baba gondolatát félrettem mikor megtudtam az IR-t nem akartam a babát is "gyógyszerezni". Jövőre újból próbálkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!