Ha ma csütörtök van és hétfőn kell, hogy megjöjjön, lessz rá esély, hogy időn belül megtörténjen?
Figyelt kérdés
Amint már írtam kétségbe vagyok esve,mert aggódom,hogy terhes vagyok!Eddig 3-4 vagy 5 nappal is korábban meg volt.Miért? A másik kérdés,hogy lehet rá még esély,hogy időn belül megjöjjön?Mindketten nagyon odafigyelünk a barátommal,hogy ne legyenek problémák!!!!Lécci írjatok!!!!2008. jún. 5. 17:40
1/6 anonim válasza:
Szia.Hány éves is vagy?Ennek több oka is lehet szerintem nem idegeskedsz,streszelsz?Attol is késhet de felfázás is lehetséges!Nöknél ez is közre játszhat ne idegeskedj!Ha mégis akkor keress fel egy nogyogyászt.
2/6 anonim válasza:
Nekem is 2-3 nappal korábban szokott megjönni, múlkor viszont egy napot késett (a 29. napon jött meg). Szóval van ilyen, de már én is tiszta ideg voltam :)
Ha vigsáztatok, akkor biztos meg fog jönni! :)
3/6 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és nagyon idegeskedek,hogy mi van ha terhes vagyok???Próbálok megnyugodni,de nemtudok!!!:(
2008. jún. 6. 13:05
4/6 anonim válasza:
(2. válaszadó vagyok) Na, megjött már? :) Majd írj, ha igen! Remélem nem lesz semmi gond!
De gumival védekeztetek? Ha óvatosak voltatok, tuti nem lesz gáz! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj,de ari vagy,hogy így aggódsz értem!!!:) Igen,megjött a 8. napon hála az égnek!Megbeszéltük,hogy elmegyünk majd orvoshoz s íratunk fel gyógyszert!Mostmár tutira nem kell majd aggódni!!!!Köszi a válaszodat s aggódásodat!!!Puszi
2008. jún. 10. 13:40
6/6 anonim válasza:
Örülök:)
A gyógyszer a legjobb ötlet, úgy tuti nem lesz mégegyszer ilyen rossz heted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!