Ha barnázok akkor meg fog jönni ugye? Már semmi esély rá hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 16:21
1/8 anonim válasza:
Mikorra nem várod? Van,aki barnázik terhesség alatt. Ha nem lesz igazi vérzés, csak barnázás, akkor még lehet esély.
2/8 A kérdező kommentje:
Tegnapra...
2011. aug. 29. 16:28
3/8 anonim válasza:
Őszinte leszek! Szerintem mensi lesz! De ahogy írtam, ha nem erősödik be, akkor még lehet esély!
4/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos szerintem is az lesz...
Azért vagyok csak elkeseredve hogy nem jött össze mert a férjem külföldre készül menni dolgozni (bár még pontosan nem tudjuk mikor kell mennie) és ugyebár ha nem lesz itthon nehéz lesz kivitelezni...
2011. aug. 29. 16:39
5/8 A kérdező kommentje:
Ja hozzáteszem ez az első hónap hogy próbálkoztunk, miután abbahagytam a gyógyszert.
Tehát lehet hogy ezért nem jött össze.
Van már egy 2 éves kisfiunk.
2011. aug. 29. 16:42
6/8 anonim válasza:
Szerintem nagy az esély rá, hogy ez még nem baba, de van ellenpélda is, én 10 napig vérezgettem konkrétan és nagy megdöbbenésemre mégis baba, most 14 hetes...
7/8 anonim válasza:
Én akkor barnáztam, amikor nem jött meg és baba lett. (a másodiknál)Szóval mielőtt megjött volna, két napig rózsaszínes barnás pöttyözéseim voltak. az első babámnál meg is jött, pedig akkor már megfogant.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött :-(
Nem tudom mikor fog összejönni mert a férjem szombaton megy Franciaországba dolgozni...
Majd talán októberben :-(
2011. aug. 30. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!