Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menezesz elmaradasa utani...

Menezesz elmaradasa utani masodik nap mutat biztosat a teszt? Valamint ezek a tunetek miert vannak?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdodott hogy szinte mindennap gorcsoltem mintha megakart volna jonni es most a menzesz elso napjara megszuntek a gorcsok,elmult-,de nem jott meg,mostmar ket napja hogy kesik,semmi mas nincs csak valami feher szinu folyasom illetve hogy elkepeszto siros lettem.Konnyen sirok,minden apro dolgot szivre veszek.Ma igaz delutan es nem elso vizeletbol csinaltam tesztet de negativ.Lehet belole baba?vagy ez mi?
2018. jún. 24. 15:11
 1/4 anonim válasza:
100%
2 nap késés még nem a világ, most valószínűleg a stressz is rátesz! Lehet premenstruációs szindróma is (röviden: PMS), és terhesség is, mindkettőnek ugyanazok a tünetei. Várj még pár napot, és tesztelj újra, ha nem jön meg.
2018. jún. 24. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom
2018. jún. 24. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hanyas tesztet vettel? 10eset vegyel es reggeli pisibol csinald
2018. jún. 24. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
20-as volt es delutani vizeletbol.Igy mennyire hihetek a tesztnek?
2018. jún. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!