Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiderülhet még a terhesség?...

Kiderülhet még a terhesség? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm Április 09-13ig tartott. Az egész történet egy egész hetes szűnni nem akaró derékfájással kezdődött. ( A barátnőm még viccelődött vele hogy neki is így kezdődött és kiderült hogy terhes).

Majd 05.04.-én volt egy nagyon minimális pecsételő vérzésem. 05.07.-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg így 05.26.-án teszteltem esti vizeletből és pozitív lett. (azóta 2x teszteltem mind a 2 negatív volt). 06.01.-én voltam orvosnál ő nem látott terhességet, vért vett de "elfelejtett" terhességi hormont nézni. Nincs hormonzavarom és cisztám sem.Ennyivel lezárta és hazaküldött, azóta eltelt lassan 4 hét és azóta sem jelentkezett vérzés, sem barnázás. De a mellbimbóim nagyon viszketnek, hányingerem is van néha, a szagokat is jobban érzem, illetve ugy veszem észre és a hasam alja jobb oldalt szokott enyhén fájni hetente többször is. Véleményetek szerint lehetett szó terhességről már akkor is mikor a doki megvizsgált csak korai volt a vizsgálat? Vagy van még esély hogy egy másik orvos azt mondja terhes vagyok? Vagy ez már kizárt? Előre is köszönöm a válaszaitokat!

#pozitív teszt #menstruációk elmaradása
2015. jún. 27. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól olvasom, akkor május 4 én volt utoljára verzesed, ha az egyáltalán menses volt, de mondjuk, hogy az volt! Azóta eltelt már jó sok idő, egy reggeli teszttel sokat segithetnél magadon!
2015. jún. 27. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj, de szerintem nincs baba. Április 9-i utolsó vérzéssel 06.01-i vizsgálatkor már 7 hetes terhes lettél volna, olyankorra már szívhang van, meg mérhető méretű embrió. Mostanra 11 hetes lennél már. Tesztelj, és bármi az eredménye, menj vissza orvoshoz. Ha pozitív, akkor azért, ha negatív akkor meg a vérzészavar miatt.
2015. jún. 27. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia kiderült hogy baba van e?
2015. jún. 28. 06:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia nem még nem tudok semmit, csak hogy lassan már a 3. havi is kimarad. Azóta nem teszteltem, de kérek egy másik dokihoz időpontot.
2015. jún. 28. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
És tüneteid vannak? nekem május 5 kén volt meg az óta se két hete teszt negatív orvos 22-kén nem látót se mit ideges vagyok nálam ilyen még nem volt.
2015. jún. 29. 06:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálam sem volt még ilyen, neked lett pozitív teszted, vagy csak negatív? Hát a tünetek olyan furák, első terhesség lenne így konkrétan nem tudom azok-e pl: Hányinger, fejfájás, mellbimbó viszketés, hirtelen ingerlékenység...
2015. jún. 29. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!