Terhességi teszt mensi elmaradása után 2-3 nappal halvány?
Figyelt kérdés
Szeretném a segitségeteket kérni,Szeptember 21 nem vártam,Nem is jött meg,aznap még negativ lett a tesztem.22 èn nagyon halványan de volt 2 csik.Ma is csináltam és ugyanojan halvàny.Nem kellet volna erösödnie???Kerüljenek a minek tesztelsz ennyit kommentek.Már 7 ève várunk rà nagyon és elég türelmetlen vagyok.Köszi a vàlaszokat.2015. szept. 24. 09:50
1/9 A kérdező kommentje:
Azt még leirnám hogy pont 21 èn kellet visszamennem dokihoz kontrolra ès megvizsgált hüvelyi uh val.Ès mondta h 1 pici helyen lát felvállást a mèhemen lehet megfog jönni,de lehet h nem és szedjem tovàbb a Duphastont.
2015. szept. 24. 09:53
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, minden rendben lesz! Sokat pihenj,, hogy meg tudjon rendesen tapadni. Forró fürdőt kerüld,nincs emelgetés! Halvány csík kétszer is, úgyhogy ott a picike :)
Vigyázz magatokra, kívánom a legjobbakat!
ui: Azért én csinálnék egy másik terhességi tesztet is, ami más márkájú!
3/9 anonim válasza:
Nyugi, ne idegeskedj, ott van a kisbabád.
Nekem is iszonyat halvány volt a csikom még egy hét után is a NEM vártól számítva.
El is mentem vérvételre, ahol bazi magas hcg-t állapítottak meg
4/9 anonim válasza:
Szerintem is csinálj majd más fajta tesztet, de a két csík, az két csík! :-) Drukkolok! És ne idegeskedj!!! :-)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat;)Holnap reggel csinálok másikat,remélem az 1 picit erösebb lessz;)Mivel 48 oránkènt duplázodik a hcg.
2015. szept. 24. 11:04
6/9 anonim válasza:
Milyen fajta tesztet csináltál? Én ajánlom a facelle tesztcsíkot, az szépen mutatja. Képet tudsz feltenni az eddigiekről?
7/9 A kérdező kommentje:
Gabriel ès Benu teszt volt,sajnos képet nemtudok felrakni mert kidobtam a teszteket.Mert mindig csak azt nézegetnèm.
2015. szept. 24. 14:56
8/9 A kérdező kommentje:
Ma is nagyon halvány lett,x epil,one minut.Már erösödnie kellet volna nem???
2015. szept. 25. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!