Csináltam tegnap egy tesztet, majd pár óra után láttam rajta halványan egy 2. vonalat. Ez száradási csík lehet csak?
Figyelt kérdés
Ti láttok valamit rajta egyáltalán?
Köszi!
2018. jún. 19. 09:29
11/13 anonim válasza:
Miért kergetitek egymást már megint reménykedésbe?
Kérdező, sajnálom de ez a teszt negatív. Nem nézegetjük órák múlva a tesztet, mert már nem értékelhető. Javaslom a következő teszt előtt olvasd el a használati útmutatót, meddig lehet leolvasni. Az időntúl megjelenő/eltűnő csíkokat ilyenkor már nem lehet értékelni.
Természetesen lehet, hogy állapotos vagy, csak még a tesztelés volt korai, de a képen látható teszt negatív. Muszáj megismételnem önmagam, mert úgy tűnik a kérdésed lényegén többen is átsiklottak: időn túl, nem értékeljük a tesztet!
(Egy Válaszoló belinkelte a saját tesztjét, ami tökéletesen negatív és nem is igen értem miért gondolkozik azon, hogy az pozitív-e)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Szerintem is negatív,csak épp ki akartam dobni mikor láttam rajta halványan vmit..nem tervezünk kisbabát most,( bár örülnék neki) ..meg meg is ijednék uh valószínű jobb is ha nem jött össze..fura kettősség
2018. jún. 19. 16:39
13/13 A kérdező kommentje:
Nincs iis miről beszélni,megjött
2018. jún. 19. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!