Mivan akkor ha megcsináltam a tesztet és nagyon halványan ott a csík? Akkor most terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 19:52
1/17 anonim válasza:
Mi van a teszt tájékoztatójában?
( az enyémben az volt, hogy a halvány csík is terhességet jelent)
Szóval....
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az van benne... És ilyenkor mit csináljak?
2017. nov. 17. 19:59
3/17 anonim válasza:
Tartsd meg vagy vetesd el. Mást mit tehetnél?
4/17 anonim válasza:
Mt csinálj? Menj el orvoshoz. Aztán találd ki, mit akarsz.
5/17 anonim válasza:
Ajjaj..
Hát ezt neked kell tudni, vagy mi a kérdés?
Én elmondtam a férjemnek, vártam3 hetet elmentem az orvoshoz, elmondtuk a szüleinknek, majd a minkahelyemen majd a barátoknak...
Figyeltem a dokiig is már a vitaminbevitelre...azőta is..
Ennyi?
Viszont nem tudjuk, hogy milyen körülmények közt vagy..tini vagy vagy csak sokkolódtal, hogy mi a következő lépés?
1.
7/17 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Védekeztünk és még így is megtörtént, hihetetlen.
Anyukámnak nem is tudom, hogy mondjam el...
2017. nov. 17. 20:25
8/17 anonim válasza:
hogy védekeztetek? Mert megfelelő védekezés mellett 0.01% esély van a terhességre. Persze ha nem azonos időben vetted be a tablettát, vagy betette gumi nélkül fél másodpercre stb akkor lehet.
9/17 anonim válasza:
Védekeztetek? Hogyan? “Kihúzom időben?”
10/17 anonim válasza:
Anyukádnak minél előbb mondd el. Azt is, hogy védekeztetek, és ennek ellenére besikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!