Nagyon sok kérdést végignéztem a kategóriában, ahol a hozzászólók mindig fel tudtak hozni egy olyan példát, ahol a leglehetetlenebb helyzetekből lett gyerek. Közben itt az oldalon a legtöbb "teherbe eshettem?" kérdésnél a válaszoló nem esett végül teherbe és sokan küzdenek is azzal, hogy gyerekük legyen, mégsem jön össze, nemhogy eseményutáni/ovuláció utáni szex/fogamzásgátló/pesszárium mellett.
Tudom, hogy a természet gyakran megtréfálhatja az embert, de csak pár órája vagyok itt és már rosszul vagyok tőle, hogy szinte elég csak egy férfire nézni egyesek szerint, teherbe esel. Kicsit eltúlzottnak érzem és nem akarok ezzel senkit megbántani, csak ez a riogatás elég nevetséges és elég érdekes, hogy mindenkinek van egy csodagyerek ismerőse.
A családban én is csodagyerek lettem fogamzásgátló mellett . Volt meglepetés . A mai napig emlegetik ,hogy én nagyon jönni akartam :D De nálam pl hosszú kapcsolatban volt ,hogy nem védekeztünk sosem jött össze a baba . Aztán a következő kapcsolatomban elég volt egyetlen egyszer hibába esni .
2018. jún. 16. 09:24
12/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen könnyű volt. Egyszer a férjem hónapokig a tengerentúlon dolgozott és amikor hazajött azt nyilván megünnepeltük. Akkor fogant meg a gyerekünk amikor papíron már nem lett volna rá esély mert ovum egy héttel előtte volt. Könnyű volt, nem is terveztük de nagyon örültünk neki.
2018. jún. 16. 09:41
13/17 anonim válasza:
Egy élet túl komoly dolog ahhoz, hogy esélyeket számoljunk és a véletlenre bízzuk a dolgot. Persze sok esetben több esély van arra, hogy nem lesz baba, de akkor is, megéri kockáztatni? Nekem nem. Én egyébként könnyen teherbe estem. Tervezett babák, védekezés nélküli együttlétekből fogantak. (És nem havi 1 alkalom volt... bár egy is elég ha pont van ovuláció.) De első ciklusban sikerültek.
2018. jún. 16. 11:08
14/17 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondtak lehetetlen lesz a súlyom miatt. 5 évig szedtem fogamzásgátlót majd elfelejtettem venni, 26.hetes vagyok :)
2018. jún. 16. 12:51
15/17 A kérdező kommentje:
Lehet, igazatok van.:)
Én mindig gyerekfóbiás voltam, mióta nemi életet élek. Az óvszert is megnéztem mindig szex után a csap alatt, nem engedtem szegény páromat sem hozzám nyúlni, ha egy kicsit olyan lehetett a keze, még így is stresszeltem néha, ha késett...
Mások meg simán beteszik gumi nélkül és tök lazán állnak ehhez a témához, évek óta semmi bajuk nincs tőle, meg van, aki csak akkor kezdett el idegeskedni, mikor egy hetet késett neki, de abból sem lett baba. Szóval kicsit paranoiásnak érzem magam és szerintem tipikusan olyan vagyok én is, hogy az első bakitól kismama lennék, ezen pedig az sem segít, hogy itt is mindenki parázik meg lehetetlen helyzetekben esik teherbe.:D
2018. jún. 16. 13:27
16/17 anonim válasza:
Elég lehetelen helyzetben estem én is teherbe. Elméletileg segítség nélkül nem is lehetett volna, vékony volt mindig a nyálkahártyám. A teherbe esésem hónapjában, ha kicsit be csukta a szemét az orvos és hunyorított volt talán 6 mm. A hőmérőzés sem volt sikeres mert az alaptesthőm 35,5 körül volt, néha alacsonyabb és az lh hormonjaim sem voltak kiugróak, mindezek ellenére babánk fogant. Ez a tudatos tervezés 3. hónapjába volt.
2018. jún. 17. 20:30
17/17 anonim válasza:
Testvéremnek fogamzásgàtló szedése mellet jössz össze. Lassan 2 éves a kislánya.
Nekem 3 éve nem jön. Egy méhenkívülim volt ez idő alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!