Terhessegre utalhat? Nagyon szeretnenk mar csaladot!
Hello mindenkinek :))
Uj vagyok az oldalon es az eddigi kerdeseket elolvasgattam ilyen temaban de pontosan az en tuneteimhez hasonlot nem talaltam meg szoval kerlek valaszoljatok :)
Nos, kb. 3-4honapja probalkozunk parommal babaugyben de nem vagyunk ra gorcsolve mert ugy vagyunk vele hogy lepjen meg a picur ha jonni akar,DE most az egyszer ugy jott ossze hogy pontosan megereztem az ovulaciomat,hoemelkedesem es pont megkivantuk egymast...most viszont 3napja enyhe alig erezheto szurkat erzek a mehemben,gondoltam biztos mensi elojele mert pontosan 7het es megjon..de parom emlitette tegnap hogy oriasiak a bimboim,es sotetek is nagyon..pedig nekem pici bimbom van rozsaszin bimboudvarral..regebben meg viccelodtem is hogy ha lenne valami festek befestenem mert annyira nem latszik az udvar :D
Jaj es a hegye pedig kivan feheredve,a mirigyek.nemtudom hogy ez utalhat-e terhessegre? mert mensi elott pl sosincs kremes folyasom,vagy ez a mell-dolog sosem fordult velem elo..ugy gondoltam megkerdezem de ugy izgulok a valaszok miatt, tenyleg orulnenk a cseppsegnek, paromnak idealis meglepetes volna a hir mivel nemsoka nevnapja van:)) a nemvartig meg van 1het,szerintetek ha nem jon meg akkor utana meg varjak par napot a biztos pozitiv teszt erdekeben?Koszonom a valaszokat!! Ja es, nyugodtan irhattok sajat szotrikat is hogy ti mibol jottetek ra hogy csoda lakozik bent??(persze a teszt elott ha volt olyan.)
Sajnos én nem tudok sok erősítést adni. Max. annyit,hogy türelem és no stressz.
Hasonló tüneteim nekem is vannak,pedig nekem nem lehet babám. Mindig a teszt a legbiztosabb. Bár nem olcsó,havi 1 sztem belefér ... :)
Hmm,igen az is lehet.De terhesség alatt is lehet kicsi vér. Ha a melled már nem feszül,(bár úgy tudom,az csak a későbbiekben szokott) akkor csekélyebb az esély.
Én a helyedben,(ha nem akarsz dokihoz menni) miután elmúlt a vérzés tesztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!