Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babások, nektek milyen volt?

Hanga86 kérdése:

Babások, nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

Lehetséges,hogy a beágyazódást nem kíséri barnázás,viszont folyton megjön érzés van és petefészek szurka?Mert napokig ez volt a nemvárt előtt kb 4-5 nappal,aztán elmúlt,és most megint picit érzem.Hétfőre nem várta,nem is jött,viszont a mai tesztem -(25-sel).Tünetek vannak,pl:mellbimbó érzékenység,sok pisilés,szurkák,megjön érzés.

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 16. 15:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit,h tegnap nehezen elérhető volt a méhem,hőm napok óta 36.7(amúgy 36.2) és max egy törlésnyi folyásom ha van,de az se minden nap.
2010. jún. 16. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a késés harmadik napján mutatta ki a 10-es teszt. Addig a 10-es is negatív volt. Szerintem holnap reggel újra próbáld meg, de ne 25-el, hanem érzékenyebbel, vagy ha 25. teszted van, akkor várj péntekig, és úgy tesztelj.
2010. jún. 16. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, nekem semmi jele nem volt, hogy babás lennék. Ugyanúgy zajlott minden, mint bármikor máskor, nem is foglalkoztam vele. Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy 3 napja késik. 4. nap reggelén csináltam egy tesztet, pozitív volt. De kb. még egy hétig semmi tünetem nem volt. Az 5. hét vége felé kezdett el nőni a mellem és fájdalmasan feszülni, a 6. hét után kezdtem el émelyegni, de az is elmúlt a 10.hétre. Azóta semmi. Mintha nem is lennék terhes. 12h km. Tapasztalatból mondom, kár találgatni és a különböző jeleket figyelgetni. A pozitív teszt a biztos. Szorítok neked!
2010. jún. 16. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz!

Ilyenkor tünetek nem nagyon vannak még, majd csak később, s akkor sem feltétlenül.

Nekem eddig egyszer sem volt érzékeny a cicim, sose volt hányingerem, nem szurkált a pocim ... stb.

Várj még pár napot, s tesztelj újra!

23 hetes kismama

2010. jún. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!