Azok a nők, akiknek megjött és azt érezték babások, mert rövid ideig tartott a menzi megmaradt a babó? Minden rendben volt a terhességgel?
Figyelt kérdés
Tavaly történt, hogy megvolt a menzim, csak rövid ideig tartott, utána teszteltem +at. Sajnos 1 hétre rá elment a babó. Most hasonlóan érzek, csak 2 napig volt meg és nem olyan volt, mint általában. Félek, hogy megint elmegy. Mit tudok csinálni, ha mégis babás vagyok? Hogyan tudom leküzdeni a félelmemet? Van, volt valaki hasonló helyzetben?2009. ápr. 21. 09:29
1/3 anonim válasza:
szia én sajna nem voltam még ilyen helyzetbe azért írom h sajna mert örülnék ha végre történne valami de abban esetleg tudok segíteni h hogyan küzd le a félelmedet, mert az biztosan nem vezet semmi jóra. bróbáld úgy felfogni h az élettől kaptál még egy esélyt és szeresd őt ha esetleg mégsem sikerülne tudd h ennek így kellett lennie, de ne aggódj biztosan minden rendben lesz fordulj azonnal orvoshoz ő biztos okosabb mint mi!!!!!!!!!
amúgy teszteltél már?????? szerintem minél hamarabb tedd meg az első lépést
2/3 anonim válasza:
Szia! nekem az első 3 hónapban megjött, igaz csak 3 napra. Nem is gondoltam, hogy baba van a dologban, mert rendesen szedtem a fogamzásgátlót (egy vírusos betegség bezavart, mint később kiderült). Ő a 4. babánk, végig nagyon könnyű terhességem volt, semmi probléma nem volt sem a babával, se velem. A szülés is elég könnyű volt, pedig az utolsó óta eltelt 10 év, így azt mondták, olyan, mintha 1. lenne. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy hogyan küzdd le a félelmet, de abban biztos vagyok, hogy ha stresszelsz, az nem tesz jót neked se és a babának se. Próbálj meg pozitívan gondolkozni! Tudod, azt szokták mondani, hogy a villám se csap le 2x ugyanoda..nem hiszem, hogy megismétlődik még egyszer, hogy elmegy a baba. Lehet, hogy az elsővel valami komoly baj volt, amiatt nem maradt meg. Az ilyen korai vetélések oka általában valami komoly rendellenesség.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Múlt héten teszteltem, mert 2 napot késett, akkor negatív volt, azóta volt menzi 2 napig. A mellfeszülés, hasszurka megmaradt. Holnap reggel tesztelek, még reménykedek...Őrülten boldogak lennénk, első babó...
2009. ápr. 21. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!