Az utolso mensim majus 21-en volt. Ovu elvileg 4. -en. Szerintetek mimor csinaljak tesztet? ☺
Nézd kérdezô, különbözô körítéssel, de kb mindannyian ugyanazt válaszoltuk a kérdésedre. Ez szerintem elég egyértelmû. Neked sem kell lekezelônek lenned ám.
Nem azért nem ajánlott a nem várt elôtt tesztelni, mert a mai modern tesztek nem tudják kimutatni a terhességet. Többnyire ki tudják, de ez nyilván nagyon egyéni. Annak viszont semmi értelme, hogy 4-5-6-7 nappal nem várt elôtt tesztelj egy negatívat, pedig lehet, hogy ha várnál még, rögtön pozitív lenne. Ahogy annak sem, hogy ha netán kémiai terhességed van, a pozitív után megjön, akkor meg letargiába ess.
Rengeteg ilyen kérdés van itt. “ Lehet még pozitív?” “Van még remény a babára?” “Ugye lehetek még terhes?”
Szóval ha az a kérdésed, hogy mikor tesztelj: ha késik. Ha az, hogy képesek-e kimutatni a tesztek a nem várt elôtt: ha nem késôn volt a peteérés, 1-2 nappal már igen
Mindenki azt válaszolta, várd meg míg késik.
Hiába 16 éves a kisebb gyereked, azóta még ugyanúgy működnek a tesztek, hiába csinálod meg korábban, nagy valószínűséggel negatív lesz, és ezzel csak saját magadnak teszel rosszat, okozol csalódást.
Nem olyan nehéz kivárni azt a pár napot.
Igen,sokszor hallottam hasonlot. :)
Ezert is gondoltam megkerdezem a tapasztalatokat. Mert azert eleg sok pozitiv is van. Es azota mi lett? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!