Ngozy kérdése:
Mi lehet ez! 23. Napja nem jon meg es voltam dokinal mikor 2 hetes keses volt es azt monda nem lat semmi terhessegre utalo jelet csinaljak tesztet de - iv lett szoval most meg varom a 12. Et hogy meg jon e! Mas ilyen gondal?
Figyelt kérdés
2018. jún. 5. 23:59
1/7 A kérdező kommentje:
Volt cisztam korabban azt latta a doki az uh- n de most semmi.. Ferjemmel nagyon szeretnenk mar csaladot!
2018. jún. 6. 00:00
2/7 anonim válasza:
hormonsort csináltak már? nem ártana.
3/7 anonim válasza:
Te ezt a kis mínusz jelet (-) önmagában csak "negat"-nak szoktad mondani? Vagy miért kellett odaírni utána, hogy "iv"? Segítek. A negatív jelenti a mínuszt (-), így nem kell utána semmit írni. A "- iv" kimondva negativiv lesz.
Egyébként azt gondolom, hogy egy vérzés simán kimaradhat ok nélkül, mert nem vagyunk gépek. Ha a következő is késik, és a teszt még mindig negatív (nem pedig - iv), akkor menj el ismét dokihoz, mert valami hormonproblémád lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem csinaltak mèg. De penteken megyek orvoshozbakkorra van idopont mert nem elek magyarorszagon. Igy 37 evesen nem sok lehetoseg es esely van a babara ha nem sikerul .. A mensim meg nem maradhatna ki mert erre kaptam kulon egy gyogyszert mert az elott a cisztak miatt sokszor hosszu idore kimaradt ..
2018. jún. 6. 11:16
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy kimarad egy-egy ciklus. Plána, ha korábban volt már ilyen. Olvastam, hogy kaptál rá gyógyszert, de ettől függetlenül előfordulhat. Nem tudom azt mióta kell szedned, de azok sem feltételnül hatnak azonnal.
6/7 A kérdező kommentje:
6. Honapja See m a gyogyszert es nem volt mèg ilyen de majd most meg tom mi a baj mert az orvosnal ulok eppen
2018. jún. 8. 11:58
7/7 A kérdező kommentje:
Terhesseg nincs ciszta sincs akkor nen ertem mi van;( soha nem jon ossze a baba;(
2018. jún. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!