Mennyi esélye lehet a terhességre?
Figyelt kérdés
Előváladékos kézzel megujjaztam a barátnőmet és a péniszemet is odadörzsöltem a puncijához,de ő közben menstruált és volt fent neki tampon. Most mennyi esély van terhességre? Totál be van parázva.2018. máj. 30. 19:49
1/9 anonim válasza:
Hogy ujjaztad meg, ha tampon volt benne?
2/9 anonim válasza:
Nulla,de tamponnal kegyetlenül élvezetes lehetett az ujjazás..
Ha tisztában vagy vele,hogy mennyire parázós,akkor miért dörgölőzöl hozzá,nem is értem,de egyre több olyan dolog van itt az oldalon,amihez fel kell még nőnöm..
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu
2018. máj. 30. 20:09
6/9 anonim válasza:
Miért éltek nemi életet, ha ennyi felelősség van bennetek?
Menstruációkor alapból alacsony a terhességi esély.
De te hogy a kakiba tudtad tamponnal megujjazni?
Nem tudom feldolgozni az információkat.
7/9 anonim válasza:
Az még hagyján, hogy hogy tudta.... Hogy volt gusztusa... ocsmányságok vannak itt kérem szépen
8/9 anonim válasza:
Biztos, hogy jó helyen járt az ujjad?
Undi...💩😷 Ha meg jó helyen járt, akkor nem volt véres?
Mielőtt szexeltek bizonyosodjatok meg róla, hogy nem lesz gond belőle. Védekezzetek.
Egyébként ha lehet tudni mennyi idősek vagytok?
9/9 A kérdező kommentje:
En 20 a barátnőm 19.
2018. jún. 30. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!