Kismamaként pollenallergiásan? Ti mit tennétek?
25 hetes kismama vagyok. allergiás és asztmás. amikor megtudtam hogy babát várok, bejelentkeztem az orvoshoz, mármint a tüdőgondozóba. ott asztmára írtak fel másik szert, mÍg allergiára azt írták hogy nem szedhető tiovább, csak avlami homeós bogyó. én a Pollens-et szedtem. féltem tőle, de be kell valalnom, szinte el is múlt az allergiám, pedig csak egy fiolával szedtem be. állítólag az azstma és allergia javul terhesség alatt.
egyébként meg itt olvastam olyanokat is akik szedhették továbbra is a gyógyszereiket!
nekem márciustól novemberig tartott az allergiám, az azstmám meg októbertől májusig. nyáron is be volt dugulva az orrom, közben mégis folyt, és tüsszögtem. a szemem könnyes volt állandóan és váladék folyt a torkomon. én nem hittem benne hogy javul a helyzet, de be kell látnom tényleg jobban lettem.
szóval ha más megoldás nincs akkor marad a homeó és a hit hogy neked is jobb lesz!
jaj én ezeket szedtem: Lertazin, leflokin, alvesco, opatanol,novorin, ventolin(ez hasznélható továbbra is)diffumax. persze ezekben benne van az asztmám is, hiszen asztma és asztma allergiám volt.
szia :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!