Pollenallergiásan estél teherbe? Ha igen, szedtél-e rá gyógyszert, vagy hogyan vészelted át ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt lehet olvasni és hallani, hogy károsíthatja a magzatot az allergia ellen beszedett gyógyszer. Addig, amíg le nem cseng a nyári allergiás időszak, nem érdemes próbálkozni babával? Mert nekem elég erős tüneteim szoktak lenni, csak a gyógyszer segít elviselni. Most próbálok dönteni ebben a kérdésben, hogy őszig várjunk-e?2009. jún. 24. 17:08
1/3 anonim válasza:
Én nem szedtem :( És nehezen. Próbáltam a homeo bogyókat később most szoptatás alatt, de nincs időm fél órát várni evés előtt, örülök, ha pont úgy jön ki a lépés, hogy ehetek... Úgyhogy szemviszketés, tüsszögés, hangszálfájás, nekem ezek a tüneteim általában...
2/3 anonim válasza:
4 hónapos kismama voltam az allergiás szezonban.Nagyon szenvedtem:( Homeopátiás szemcseppet, bogyókat kaptam, meg tengerisós orrsprét.A semminél többet ért, de nálam nem volt igaz, hogy a terhesség elmúlasztja az allergiát.Próbálkozz te is ilyesmivel, "rendes" gyógyszert kismamaként nem ehetsz, pláne nem az első trimeszterben.
3/3 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat! Marad a gyógyszerszedés, és türelmesen várom az őszt.
A homeós bogyó egy darabig bevált, de most már gyengének bizonyult, erősödnek a tünetek.
2009. jún. 24. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!