Most vagyok a 37. napomon.2 napja halvány pozitív teszteket produkálok.12-3 napja volt kb. Peteérés ELVILEG. A hőm most 37 körül van. Vajon terhes vagyok vagy a teszt szórakozik velem (one step 10-es érzékenység)? Pcos-es vagyok.
Figyelt kérdés
A peteérés tesztem sem volt valami érős ebben a hónapban. Viszont vettem már ilyen terhességi tesztet korábban és mindig hófehér maradt. Nem merek reménykedni..:(2018. jún. 10. 16:41
11/23 anonim válasza:
Csak h szemléltessem a különbséget. Utolsó voltam.
12/23 anonim válasza:
terhes vagy, az pozi de nem komplett az is biztos :)
13/23 anonim válasza:
Valami látszik de ez így butaság. 2 naponta csinálj 1-et.
14/23 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy,azt hittem nálam nincs rosszabb,aki így gazdagítja a teszt gyártókat,de megnyugodtam,te túlteszel engem is. :D Látom az erősödést,és szorítok,megértelek. :)
15/23 anonim válasza:
Szerintem poziiik! :) Nagyon drukkolok! Ma reggel milyen?
16/23 anonim válasza:
Na foglalkozz a véleményekkel azért mert sokat tesztelsz. Nekem is volt ilyen időszakom. De már elmúlt úgy 6 hónapja. Drukk!
17/23 A kérdező kommentje:
Ma reggel is ott volt a halvány csík, de szerintem nem erősödött, mondjuk igaz, hogy hajnali 3-kor csináltam, mert mentem dolgozni 4-kor :D Ma veszek másfajtát is, bár egyelőre úgy kezelem, hogy nincs semmi, nem akarok olyan magasról pofára esni. :) Amúgy megértem azt is, aki hülyének néz, de szerintem mindenkinek megvan a saját története miért jut el erre a szintre! Köszönöm a drukkokat! Majd írok mizu :)
2018. jún. 11. 14:21
18/23 anonim válasza:
Drukkolok neked nagyon. èn látom a csíkokat és szorítok :)
20/23 A kérdező kommentje:
Na lányok, vettem 4 különböző tesztet, mind pozitív. A prediction early a legsötétebb, de a 25 milis tesztek is pozik. Remélem minden rendben lesz!!! :) Nagyon köszönöm a drukkokat (L) :)
2018. jún. 11. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!