Ti is látjátok hogy halvány pozitív? Facelle terhességi teszt.
2018. jún. 8. 14:14
4/13 anonim válasza:
Én a nagyon halvány csíkot is szoktam látni, ha ilyen kérdést tesznek fel, de sajnos most nem látok semmit, ez egy negatív teszt.
5/13 anonim válasza:
Nem értem az ilyet. Értem h vki már annyira nagyon gyereket és bánatos ha nem jön össze, de h odahallucinálja a második csíkot... és ez nem csak te, hanem minden második ember, akinek ilyen kérdése van. Pedig a gyerek egyiknek sem fog összejönni, amíg rágörcsöl.
6/13 anonim válasza:
Akkora negatív, hogy csak na! Milyen cuccot szívsz, hogy te ezen bármilyen második csíkot látni vélsz?
7/13 anonim válasza:
Annyira gonoszak vagytok, gondolom már nagyon vágyik a babára a kérdező, kívánom,hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mint ő. Kérdezo, ez negatív, szurkolok.
34 hkm
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy élőben te látsz valamit, de nekem is totál negatívnak tűnik. Ha nem jön meg, ismételd meg két nap múlva.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Utolsó előtti válaszoló teljesen igazad van.
"Kettő terhességet vesztettem el "
11 héten. 10 héten.
2018. jún. 8. 18:39
10/13 anonim válasza:
Uhh kerdezo sajnalom, ez borzalmas:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!