Van olyan teszt ami érzékenyebb, előbb mutatná a pozitívat mint a FACELLE teszt?
Akár netes akár drogériás teszt.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra. :)
Facelle sima papír teszt csíkos
És a vizeletsugarasa között mi a különbség?
(engem már 1x becsapott a vizeletsugaras teszt, halványan megjelent a csík, míg a többi teszt negatív lett)
A sima papír csíkoson sosem volt száradási csík stb. Az mindig full negatív volt ha nem volt baba.
Bocsi belekérdezek, mert pont ezt akartam kiírni! 😂
Facellét használtam, tegnap és ma is. A main lett egy második csík. Még csak én látom (és még van idő a nem vártig, csak nem bírtam ki), szóval nagyon halvány. A tegnapi az hómező.
Nem szokott száradási csík lenni ugye? Vagy akármilyen hamis csík? Ugye mindnek olyannak kéne lennie mint a tegnapi hómező, ha negatív lenne?
Egyébként nekem gyönyörűen mutatott mindent előző terhességnél (bár ott később csináltam), szóval maximálisan elégedett vagyok vele. Sima tesztcsíkosakról beszélek.
Kérdező veled mi a helyzet, mikorra nem várod?
Nekem a sima facelle teszten sosem szokott száradási csík lenni, mindig full hómező, még oda képzelni sem tudtam sosem a csíkot :)
Én még csak a 9 dpon vagyok. De gondoltam h holnaptól tesztelnék, kíváncsi vagyok már nagyon :)
Minden női szervezet más, szóval az hogy x-nek kimutatta, nem biztos hogy y-nak is. Pl. későbbi peteérés, kisebb mértékű hcg, stb.
(bocsi de nem tudom megállni, nem "facellét", hanem "Facelle-t")
Mai 10 dpo-n a teszt ilyen lett.
De nem tudom eldönteni a színét, szóval kíváncsi leszek mi lesz belőle, mert nekem eddig mindig totál negatív volt mikor teszteltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!