Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napot késett a mensim aztán...

3 napot késett a mensim aztán megjött de kicsit kevesebb és más az állaga. Ma reggel csináltam tesztet és egy halvány csík látszott, hogy pozitív. Mi lehet? Baba?

Figyelt kérdés
Mi lehet?Baba?Már más jeleim is vannak...fáradtság,először nem kértem semmit aztán minent stb...
2007. nov. 30. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok
2007. nov. 30. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is gratulálok, nagy valószínűséggel baba. de menj el orvoshoz, hogy kizárható legyen a vetélés!
2007. nov. 30. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok mást mondani az olvasottak alapján mint, hogy sok boldogságot a picihez, mert szinte 100%, hogy van. Ha 1-2 nap múlva csinálsz még egy tesztet, már biztos, hogy erősebb lesz a csík, aztán menj orvoshoz. Gratulálok!
2007. nov. 30. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
valszeg baba,de tudnod kell h mas sem lehetetlen,en nem ilyesztegetni akarlak,3-4 nap mulva csini meg egy tesztet es azzal menj orvoshoz.sok sikert.
2007. nov. 30. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia ha nincs semmi bajod amúgy ,csinálj még egy tesztet de bőven ráérsz elmenni dokihoz a mensi késése után 2-3 héttel.Tudom ez furin hangzik,de én is elrohantam és kiderült csak 5hetes vagyok nincs szívhangja és majd két hétre rá menjek vissza.És ha magánhoz mégy azért ezek nem kevés pénzekbe kerülnek..Persze ha van valami kirívó problémád az legyen az első,hogy elmégy dokihoz.Sok sikert picihez.
2007. dec. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!