Van még remény?
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy május 10-12ig volt meg a menstruációm majd átlag kétnaponta voltunk együtt párommal. Június 2.-an volt egyszeri rózsaszín folyasom azóta sem jelentkezett. Görcsölök fájnak a melleim de csak időközönként. Tegnapi tesztem 10es érzékenységű extra halvány de mintha két csíkos lenne. Jovoheten megismetlem. Szerintetek korai volt még a 10es teszt is ha a 2.ai rózsaszín folyás esetleg beágyazodasi vérzés lett volna? 28-30 napos ciklusaim szoktak lenni. (babát szeretnénk már 1 éve)
Köszönöm ha válaszoltok.
Tegnap kellett volna megjonnie eddig semmi.
Tegnap délután ittam egy kávét mert pár napja ülve el tudnék aludni délután pedig sosem alszok nappal és nem sokon múlott hogy ne koszonjon vissza. Este ugyan ez az ásványvízzel. Nem altatom magam, már 1 éve próbálkozunk majd a jovoheti teszt tutira megmondja. 😊
Köszönöm. Kíváncsi leszek rá. A ma reggeli facelle teszt negativ a tegnap esti x epil halvány pozitív. Még reménykedem. Anno a kisfiamnal ugyan így jartam
Esti tesztek halvány pozitívak voltak a reggeliek negativak.
Akkor is a nem várt után a 19.napon még negatív a 21.en lett pozot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!