Van még remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy május 10-12ig volt meg a menstruációm majd átlag kétnaponta voltunk együtt párommal. Június 2.-an volt egyszeri rózsaszín folyasom azóta sem jelentkezett. Görcsölök fájnak a melleim de csak időközönként. Tegnapi tesztem 10es érzékenységű extra halvány de mintha két csíkos lenne. Jovoheten megismetlem. Szerintetek korai volt még a 10es teszt is ha a 2.ai rózsaszín folyás esetleg beágyazodasi vérzés lett volna? 28-30 napos ciklusaim szoktak lenni. (babát szeretnénk már 1 éve)

Köszönöm ha válaszoltok.

2018. jún. 7. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Majd ha késik, akkor tesztelj. Addig fölös ezen kattogni.
2018. jún. 7. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg kéne várni a következő menzeszt. Ha késik akkor teszt. Az a biztosabb. Persze terhesség tünetei jelentkezhetnek az esedékesség előtt de szerintem jobb kivárni a pár nap késést :)
2018. jún. 7. 22:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Tegnap kellett volna megjonnie eddig semmi.

Tegnap délután ittam egy kávét mert pár napja ülve el tudnék aludni délután pedig sosem alszok nappal és nem sokon múlott hogy ne koszonjon vissza. Este ugyan ez az ásványvízzel. Nem altatom magam, már 1 éve próbálkozunk majd a jovoheti teszt tutira megmondja. 😊

2018. jún. 8. 04:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ülve elalvás jó jel. Nekem ez volt az első tünetem. Semmi görcs meg mellnagyobbodás. Én egy hét múlva tesztelnék egyet, addogra biztosan ott lesz az eredmény.
2018. jún. 8. 07:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jovohet keddre tervezem a tesztelest. 6.an csináltam az előzőt, remélem addigra már lesz valami változás. :)
2018. jún. 8. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 3 nap késés után végeztem tesztet( mindkét alkalommal pozitív lett) legelső tünetem a mell érzékenység volt
2018. jún. 8. 15:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Kíváncsi leszek rá. A ma reggeli facelle teszt negativ a tegnap esti x epil halvány pozitív. Még reménykedem. Anno a kisfiamnal ugyan így jartam

Esti tesztek halvány pozitívak voltak a reggeliek negativak.

Akkor is a nem várt után a 19.napon még negatív a 21.en lett pozot

2018. jún. 9. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:
*akkor lett pozitív a teszt.
2018. jún. 9. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!