Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai volt? Van remény?

Korai volt? Van remény?

Figyelt kérdés
Holnapi napra azaz szombatra nem várom. Napok óta erős hányinger néha még szédülés is gyötör. A férjem hozott egy tesztet,hogy ugyan csináljunk egyet hátha baba van a dologban. Ma reggel megcsináltam a tesztet de negatív lett. Nem volt még korai a tesztelés? Vagy inkább ne ís reménykedjek már?
2018. máj. 11. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ahogy kivettem az itt olvasottakból, ez egyéni. Van, akinek csak a nemvárt után lesz halvány pozitív a teszt, van, akinek már jóval előtte. Nekem a kislányomat 3-4 nappal mensi előtt mutatta, most is terhes vagyok, ezúttal 5 nappal korábban lett halvány pozitív a teszt. Mindkétszer éreztem már terhesség jelét, ezért teszteltem korán. És nem foganhattak előbb, mindkét alkalommal tudtam, mikor volt a peteérésem, a lányomnál a terhességi kor is megfelelt ennek, most pedig ovulációs teszt mutatta, mikor volt peteérésem. De nagyon sokszor olvastam itt olyat, hogy csak a nemvárt napján lett halvány pozi, vagy pár nappal utána. Szóval lehet, hogy van még remény, nem tudhatod, te melyik csoportba tartozol...
2018. máj. 11. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
3 nap múlva tesztelj újra.Nekem kimaradt mensi után 4 nappal lett két csíkom.
2018. máj. 11. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg, van remény. A kisfiammal 15. Dpo-n, azaz egy nap késéssel lett alig látható, pedig Facelle teszt volt, ami érzékeny és szépen mutatja, ha baba van.
2018. máj. 11. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmaradt menstruáció után szokás tesztelni, akkor már mutatHAT. Valakinek, ahogy írták is, előtte már jól látható, valakinek elmaradt után pár nappal is csak halovány. Van remény.
2018. máj. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!