Éppen vetélek? Vagy van még 1 hajszálnyi remény? Kép lent.
Ma vagyok a 13. Dpon. Tegnap halvány pozi volt a 10es erősségű one step tesztem. Reggel is csináltam egyet, az is halvány pozi lett, viszont reggel meg is jött a menzim. Szerdára nem vártam. Elég sok piros vér, szóval nagyon elkeseredtem. Most csináltam 1 újabb tesztet, azonnal kijött a 2. Csík. A kép 2 percen belül készült. Kémiai terhességre gondolok. Van még remény, hogy mégis megmarad? Hasonló cipőben járt már valaki?
Száradás után.
Igen igazad van teljes mértékben! Hibás vagyok beismerem. Nagyobb csalódás így. Csak annyira várok már rá. :( lehet ez a baj.
Hát nekem 3 terhesség mellett jelentkezett vérzés. 2x méhenkívűli volt. 1x korai vetélés.
Nem túl biztató sajnos.
Köszönöm h írtatok! Utol értem a dokimat. Holnap elküldött vérvételre hcgt nézni, utána meglátjuk hogyan tovább. 3 terhességemből (2 született meg) mind a 3nál volt hematómám. Feküdni kellett vele + gyógyszer. De egyiknél sem véreztem. A 3. Terhességemnél 8 hetesen mentem dokihoz nem volt szívhang a hematómám akkora volt mint maga a petezsák. Nem tudja a doki mi miatt nem fejlődött rendesen akkor a babám de lehet köze volt a hematómának. Megműtöttek, ez most volt decemberben.
A doki sem biztat mivel nem picit barnázgatok, hanem rendesen vérzek. :(
Holnap kiderül.
Szia. Nem akarlak elkeseríteni de lehetséges kémiai terhesség.
Ugyanezt éltem át az elmúlt 2 hétben. Nem jött meg rá másnapra este erős pozitiv. Másnap reggel is erős pozitiv. 2napra rá is erős pozitiv. Aztán kezdtek halványodni a tesztjeim. Persze az orvosok nem láttak semmit. 3nál voltam. Mire a 3.doki a multhéten kért vérvételt. Persze már semmit nem mutatott a HCGre az eredmény. És nekem azt bemagyarázta hogy az a 4 teszt mind fals pozitivat mutatott. 4 különbözö teszt. Nagyon lelombozott. Irtózatosan elkenődtem csak sirtam utána...
És nekem azóta sem jött meg.. már 14.napja késik. Annyit tett a doki hogy irt fel duphastont. Plusz szedem a barátcserjét. Holnap ujra UH nem tudom mit akar nyomon követni. De már nagyon szeretnénk babát!!!
Viki
Azt elfelejtettem hogy én a ciklusom 16.napjátol pecsételtem hol barnásan hol véresen. Egészen múlt hét péntekig. Nem tudom mi volt... de remélem olyan több nem lesz.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!