Éppen vetélek? Vagy van még 1 hajszálnyi remény? Kép lent.
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 13. Dpon. Tegnap halvány pozi volt a 10es erősségű one step tesztem. Reggel is csináltam egyet, az is halvány pozi lett, viszont reggel meg is jött a menzim. Szerdára nem vártam. Elég sok piros vér, szóval nagyon elkeseredtem. Most csináltam 1 újabb tesztet, azonnal kijött a 2. Csík. A kép 2 percen belül készült. Kémiai terhességre gondolok. Van még remény, hogy mégis megmarad? Hasonló cipőben járt már valaki?
2018. ápr. 9. 10:08
11/13 anonim válasza:
4es vagyok.igen véreztem.nem azt mondom hogy ömlött a vér belőlem de rendes piros voltnéha és elégsok nem csak pöttyök...szorítokneked.majd ird meg.
13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg spontán vetélés zajlott. A tesztnek örülök, hogy megcsináltam, így tudtam bizonyítani a terhességet, és kaptam anti d injekciót. Új hónap új remény. :)
2018. ápr. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!