Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez beágyazódás lehet?

Ez beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés
28.-án volt peteérésem rá 6 napra elkezdett szurkálni a hasam a ball petefészkem körül illetve a méhem környékén ez már a 4.nap hogy néha néha érzem a szurkálást illetve 3napja puffadt a hasam és az sem állandó (nem eszem teli magam hogy attol lenne esetleg) a derekam fájj de az sem állandó..mensi elött nem szoktam ilyeneket tapasztalni az nap amikor megjön elötte kb fél órával kezd el görcsölni a hasam és utána meg is jön. 11 és 16 között nem várom.

2018. jún. 6. 17:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szia néha a hasam kicsit szurkál de mint írtam 11-16 között nem várom egyenlőre mensinek semmi nyoma én 16.án tesztelek ha addigra nem jön meg (remélem nem jön meg :)) sajnálom hogy negativ lett a teszt:(de még 14.éig van ideje pozitívnak lenni ;) remélem az lesz szurkolok :) veled miujság? tüneteid vannak?
2018. jún. 11. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Puffadáson kívül semmit nem érzek. 15.én tesztelek legközelebb, ha addig nem jön meg. ÍRJ majd. Drukk neked.
2018. jún. 12. 09:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia nem birtam ki 16.áig igy tegnap éjjel teszteltem egyet x-epillel halvány pozitív lett *.* de biztos ami biztos ma veszek még egyet :) remélem neked is pozitív lesz :D
2018. jún. 14. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Ooo de király!!! 😊😊😊 Gratulálok. Remélem minden rendben lesz.
2018. jún. 14. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Nekem tegnap megött.
2018. jún. 15. 06:45
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ohh sajnálom :( de új hónap új remény :)
2018. jún. 15. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia. Mizujs veled? Remélem már szép két csíkos a teszted
2018. jún. 19. 10:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia igen már szép pozi a tesztem holnap megyek orvoshoz holnap megyek orvoshoz mert volt már egy missed ab műtétem ezért inkább elmegyek elöbb hogy ha esetleg kell progi pótlás vagy valami akkor időben legyen :) terhesvitamint szedek rengeteget eszek a mellem érzékeny pisilni is nagyon sürün járok ugy hogy tünetek is vannak. :)
2018. jún. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!