Mi a külömbség a mellfájdalomnál akkor ha sikerült a baba, és akkor ha meg fog jönni? Van egyáltalán külömbség?
Figyelt kérdés
Jövő héten nem várom a menszimet.peteérés után pár nappal elkezdett fájni a mellem.mint eddig minden hónapban.akkor ez azt jelenti hogy meg fog jönni?vagy attól még lehet baba?ugyanolyan tipusú a fájdalom mint menszi előtt.mikor érdemes tesztelni egy érzékenyebb teszttel,pl predictorral?keddre vagy szerdára nem várom.2018. jún. 5. 15:36
1/9 anonim válasza:
Ha délelőtt 9-11 között fáj jobban akkor baba van, ha délután 13-16 között akkor sajnos nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez komoly?ilyenről sosem hallottam.
2018. jún. 5. 15:41
3/9 anonim válasza:
Igen, en is ugy hallottam, ahogy az elso irja, az a kuloNbseg.
4/9 Anutet válasza:
Az idő... Ha már vagy 1 hete fáj, akkor lehet a baba. Ha csak 1 napja, lehet a mensi. Én úgy jöttem rá, hogy babám lesz, hogy 2-3 hétig fájt a mellem, ami azelőtt max 3 napig, amíg megjött. 8hkm
5/9 anonim válasza:
Nekem ovu után pár nappal már fájni szoktak a melleim.2 hetet szenvedtem minden mensi előtt.Terhesen ugyanúgy elkezdtek fájni semmi különbség nem volt.
6/9 anonim válasza:
Szia. Nekem a nemvárt napján kezdődött a mellfájdalom. Azóta is tart. 😕 10hkm
7/9 anonim válasza:
Nincs semmi különbség, vagy akár lehet is, de ez mindenkinek egyéni, nekem pl. nem fájt, de ebből ne induljál ki.
8/9 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy mielőtt megjött előtte 1-2 napig fájt. Most viszont, hogy terhes vagyok minden nap fáj, olyan mintha le akarna szakadni. 6 hetes vagyok :)
9/9 anonim válasza:
Ebből nem lehet kiindulni. Nekem pl. van, hogy menzesz előtt 1-másfél héttel fájnak a melleim, van, hogy menzesz előtt 1-2 nappal és van, hogy pont aznap, amikor megjön. Amikor terhes voltam, akkor pont akkor fájtak nagyon, amikor már meg kellett volna jönnie, előbb nem. Szóval erről ennyit.
Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Előbb teljesen felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!