Ki az aki nem várja június elejére/közepére?
2.próbálkozós hónapunk,12.-re nem várom:)
Van még valaki így?
13as vagyok
En ugy tudom hogy a clearblue erzekenyebb mint a gabriel de lehet tevedek. Holnap reggel tesztelj ujra hogy lasd mi a helyzet.
Gratulalok kedves 9es! En meg varakozom bar nekem ugy tunik hogy meg fog jonni de meg van 2 napom hatha tevedek 😊
Neked konnyu es boldog babavarast kivanok!
Kedves kerdezo, hogy vagy? Van meg valaki aki mara nem varja?
En is mara nem varom de egy par napja gorcsol es fajdogal a hasam, eddig meg semmi de en ugy erzem hogy meg fog jonni. Semmi tunetem sincs ami utalhatna arra hogy esetleg osszejott a baba.
Tegnap csináltam tesztet negatív.
Eddig még semmi,de szerintem meg fog jönni.
Nekem ma kellet volna megjojjon de eddig semmi, viszont mar napok ota gorcsolgetek es semmi tunetem nincs. Eddig mindig fajtak a melleim a nemvart elott igy mar tudtam a teszteles elott hogy terhes vagyok.
Azt hiszem csak kesni fog, holnap reggel tesztelek ha addig sem jon meg.
13as voltam
13as vagyok, 12re nem vartam es aznap negativat teszteltem(nem reggeli vizeletbol), de meg mindig nem jott meg. Igy ma reggel is teszteltem egyet es az pozitiv lett :) Valoszinuleg kesobb fogant a baba.
Veled mi a helyzet kedves kerdezo?
13-as! De jó, gratulálok! Boldog babavárást!
Nekem sajnos egy nappal késéssel,de megjött.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!