Most ez így mi? 19/L
Fogalmam sincs, hogy hova írjam ki a kérdést, ha rossz helyen van, előre bocsánat.
Viszont!
A párommal 4 éve együtt vagyunk, és 18 évesen teherbe estem, mert védekezés nélkül szeretkeztünk. Eldöntöttük megtartjuk, de sajnos elvetéltem.. én iszonyatosan örültem neki, viszont a páromon láttam, hogy kicsit megijedt, mikor terhes lettem. Azóta az eset óta folyamat hajtogatja, hogy ő nem hajlandó óvszert használni, hanem csináljuk megszakításosan. Rákérdeztem miért, de csak annyit kapok, hogy mert ő nem hajlandó óvszert húzni. Szerintetek azért akarja, mert babát szeretne? Engem a vetélés nagyon megviselt, folyton sírtam, a párom meg vígasztalt, de neki mintha meg se kottyant volna, ezért nem értem az egészet. Ő 20 éves, és vele lakom.
Úgy gondolom, ha egy kapcsolatban nem lehet érdemben megegyezni a fogamzásgátlásról, akkor oda gyereket sem kéne vállalni. Nem tudom, mit gondol a párod (lehet, hogy azt képzeli, ha egyszer elvetéltél, úgyis meddő vagy...), de amíg nem mondja ki egyértelműen, hogy itt és most veled gyereket akar, addig talán inkább jobb lenne nem teherbe esned. Eü. problémák mellett amúgy is csak úgy szabad, ha minden támogatást megkapsz akkor is, ha veled vagy a babával baj lesz.
Sajnos valóban nincs sok alternatíva, a Pharmatex és hasonlók túl bizonytalan módszer, de Magyarországon kívül nem szült nőknek is helyeznek fel hormonmentes spirált, esetleg érdemes Ausztriába menni (pl. www.gynmed.at, de biztos beszélnek másutt is magyarul).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!