Most ez így mi? 19/L
Fogalmam sincs, hogy hova írjam ki a kérdést, ha rossz helyen van, előre bocsánat.
Viszont!
A párommal 4 éve együtt vagyunk, és 18 évesen teherbe estem, mert védekezés nélkül szeretkeztünk. Eldöntöttük megtartjuk, de sajnos elvetéltem.. én iszonyatosan örültem neki, viszont a páromon láttam, hogy kicsit megijedt, mikor terhes lettem. Azóta az eset óta folyamat hajtogatja, hogy ő nem hajlandó óvszert használni, hanem csináljuk megszakításosan. Rákérdeztem miért, de csak annyit kapok, hogy mert ő nem hajlandó óvszert húzni. Szerintetek azért akarja, mert babát szeretne? Engem a vetélés nagyon megviselt, folyton sírtam, a párom meg vígasztalt, de neki mintha meg se kottyant volna, ezért nem értem az egészet. Ő 20 éves, és vele lakom.
Szerintem csak rájött hogy ezt is megteheti, hiszen a teherbe esésednek simcs rá nézve következménye hiszen elveteted és volt-nincs probléma. Ezek után hülye lesz gumot húzni hiszen nélküle sokkal élvezetesebb és kényelmesebb a szex.
Beszéljetek róla de szerintem valószínűbb az én verzióm mint a tied sajnos. Fiatalok vagytok még nagyon.
Én kiugrasztanám a nyulat a bokorból.
Pár nappal menstruáció előtt mondd azt, hogy késik három napja. Hányingered van, szédülsz. Ha nem jön meg egy héten belül, akkor kéne egy tesztet venni.
A reakciójából egyértelműen ki fog derülni, hogy teherbe akar ejteni, vagy tojik az egészségedre.
Kérdés, hogy neked melyik jobb? Tudni, hogy akaratod ellenére is rád erőltet egy gyereket. Vagy ennyire csak a saját élvezete érdekli?
Egyébként el tudnátok most tartani egy gyereket, ha becsúszik?
Szerintem nem akar babát, hanem ekkora sunyi, 'leszarom' alak... Tartok tőle, hogy ha össze is jönne a baba, hamar lelépne. Lehet, hogy legutóbb is ez járt a fejében.
Én is azt mondom, légy Te az okos kettőtök közül: ugraszd ki a nyulat a bokorból. Amíg nincs (negatív) teszt, az nem hazugság, csak rossz megérzés... ;)
29/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!