Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetnek úgy hogy...

Teherbe eshetnek úgy hogy magamnak fel helyezem a spermát közösülés után? Fecskemnővel vagy inkább csak a kezemmel?

Figyelt kérdés
Peteérés előtt 2 nappal próbáltam kézzel de nagyon pici maradt az újjamon, talán fecskendőket könnyebb? De az lebukós.... a párommal megszakítással védekezünk vagy valamilyen testrészét élvez vagy a számba! Nem kérek kritikát, aki tud segít, aki nem az csendben marad! 41èves vagyok, nincs még gyermekem és szeretnék, viszont a pàrom nem! Ha úgy dönt hogy nem tart ránk igényt akkor kalap kabát mehet, nem bánom! Egyedül is felnevelem, anyagi háttér és minden más készen áll!koszi a válaszokat!
2018. máj. 26. 08:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
82%

egy jó éles késre tegyél a spermából, és azt dugd fel magadnak. hatásos!

gusztustalan ember vagy. nincs jogod ahhoz, hogy a párod beleegyezése nélkül felcsináltasd magad. őszintén remélem, hogy nem fog sikerülni!

2018. aug. 21. 08:19
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem komolyan érdekelne,hogy sikerült-e?
2018. aug. 21. 10:05
 33/33 anonim válasza:
100%
Bocsi hogy beleszólok, de ha azt mondod, nem vagytok házasságban, min kéne sokat pereskedni? És ha teherbe esnél az elépzelésed szerint, és aztán válnátok ketté, úgy nem kéne pereskedni?
2018. aug. 22. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!